2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 29 پست
کاملا فکر اشتباهی میکنی چون دهانه رحم بازه مستعد عفونت اتفاقا نظافت در دوران پریودی بیشتر از هرزمان ...

اخه نمیدونم چرا دل درد میگیرم

الان دیروز حموم بودم از وقتی در اومدم تا همین الان چنان دلم درد میکنه انگار میخوام بمیرم

دیشب نمیتونسم بشینم حتی سمت چپم درد میکرد

با آب گرم خودتو بشور.آب روهم یجوری قرار بده که داخل نره.اصلا مگه آب داخل میره!آب گرم آرام بخشه.

احساس میکنم میره و نگرانم 

اخه از علائم و اینجور چیزا سر در نمیارم 

یبار خیلی اتفاقی فهمیدم کیست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه نمیدونم چرا دل درد میگیرم الان دیروز حموم بودم از وقتی در اومدم تا همین الان چنان دلم درد میکنه ...

خب برا این مشکل باید بری دکتر ،من خودم تنبلی شدید داشتم همیشه هم شست و شو انجام دادم مشکلی برام پیش نیومد 

من نمیتونم ک نشورم . بعد از هر دسشویی با آبگرم میشورم با دسمال خشک میکنم خودمو انیجوری تمیز میشم.نشو ...

اخه میترسم بد باشه

کم گرفتارم میترسم اینم بیاد روش

احساس میکنم میره و نگرانم  اخه از علائم و اینجور چیزا سر در نمیارم  یبار خیلی اتفاقی فهم ...

زمانی آب داخل میره که شما تو وان یا لگن آب نشسته باشی.مخصوصا اینکه دختری.با یه شستشو تو توالت آب داخل نمیره اوووونقد که شما دل درد بگیری!حتماااا بعداز هر توالت وحمام خودتو خشک کن.

اره دوفاستون و یکی دیگه برای رفع جوشام

قرص نداره گلم من اونقدر دکتر رفتم هر کدوم یه قرص دادن فقط بزرگتر شد بدتر شدم آخرش یه دکتر بهم معرفی کردن رفتم گفت اصلن قرص ندارن یه چیز طبیعی همه دارن بعضی ها بزرگ میشه بعضی ها نه اون قرصا الکیه نخور ضرر داره فقط نمی‌دونم قرصی داره که از این بزرگتر نشه بشه جلوش گرفت یا نه منم مثه تو هم کیست داشتم هم تنبلی

قرص نداره گلم من اونقدر دکتر رفتم هر کدوم یه قرص دادن فقط بزرگتر شد بدتر شدم آخرش یه دکتر بهم معرفی ...

نمیدونم والا

بیماری که هست قطعا درسته خیلی شایعه ولی دیگه همه ندارنش

منم میخورم فعلا دارو چاره دیگه ای نیست واقعا