2777
2789

من مام فیت گرفتم اصلا خوشم نیومد بردم جذب گرفتم

والا به همه میاد به من نمیاد عین شلخته ها شده بودم

جذب پوشیدن با مانتو یکم بالاتراز زانو خوب نیس؟

میپوشید شما؟

پس این مانتو کوتاه ها رو چیکار کنیممممم

ب من همه چی میاد 

چون رون های خوشکلی دارم

امان از هیزی مردا😥😥😥

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شلوار جذب میپوشم یا بوت کات همیشههههه 

مانتو هامم تا وسط رونمه 

خیلی خوشگلع

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خوشبحالت خواهر

چرا؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

من اکثرا شلوار جذب و لگ میپوشم. چون ریز نقشم شلوار بگ و مام و... زیاد بهم نمیاد . برای انتخاب استایل بیشتر از مد باید به اندامت دقت کنی 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
منم شلوارای مام استایل و مام فیت بهم نمیاد اصلا اکثرا جذب میپوشم

جذب با مانتو کوتاه؟؟؟