2777
2789
عنوان

پسوریازیس ...

293 بازدید | 14 پست

اونایی که خودشون یا اطرافیانشون درگیر پسوریازیس بودن، حتما اطلاع دارن که این بیماری چقدر میتونه کلافه کننده باشه !! 

ممنون میشم اگه کسی برای رفع یا کنترل پسوریازیس، درمان یا محصول خاصی استفاده کرده و نتیجه گرفته یه مقدار راهنمایی کنید🙏

با آرزوی سلامتی برای همیگتون 💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم از بچگی تا الان که ۳۶ سالمه باهاش درگیرم . قبلا چند بار دکتر رفتم کرمهای دست ساز بهم دادن خوب نشدم تا اینکه ۲ یا ۳ سال پیش  دوجا از بدنم خوب شد ولی لکش مونده فقط یه قسمت از بدنم‌ هست که هروز کرم میزنم کرم مرطوب کننده ولی هروقت چربش میکنم بیشتر میخاره. یه کم خون میاد قسمت مچ پا و روی پامه . تابستونا خجالت میکشم کفش تابستونی بپوشم . چون با اینکه چربش میکنم بازم حالت سفیدک دیده میشه. موقع هایی که اعصابم داغونه بیشتر میخاره کلا پوستم خشکه همیشه هم کرم میزنم ولی تاثیر نداره مامانم میگه اون دوجای دیگه خود به خود خوب شد اینم به مرور خودش خوب میشه انگار به زمان احتیاج داره ولی خب معلوم نیست تاکی.

من خالم پسوریازیس داشت خیلی دکتر رفت ولی خوب نمیشد بیماری پوستیش 

پیش ی دکتر رفت اگر اشتباه نکنم دکتر علی تارات بود با روش جدید با متد آلمانی درمان کرد. تا اونجایی که یادمه روش درمانش با اوزون درمانی بود. خالم خیلی راضی بود از دکترش میگفت خیلی بهتر شده 

من خالم پسوریازیس داشت خیلی دکتر رفت ولی خوب نمیشد بیماری پوستیش  پیش ی دکتر رفت اگر اشتباه نک ...

منم برای درمان و کنترل پسوریازیس پیش دکتر تارات میرم خیلی دکتر با سوادی هست و خیلی به من کمک کرد برای کنترلش منم دقیقا اوزون درمانی انجام میدم خیلی روش خوبیه 

من خالم پسوریازیس داشت خیلی دکتر رفت ولی خوب نمیشد بیماری پوستیش پیش ی دکتر رفت اگر اشتباه نکنم دکتر ...

ازن تراپی درمان قطعی نیست بعد چندماه به شدت بر میگرده فقط برا چاپیدن پول هست

همون دکتر که اسمشو بردی سر گردنه وایساده ..  هر مریض را 50 60 تومن پیاده می کنه

IN MATH WE TRUST

روش درمان زیاده

ولی درمان نمیشه مقطعی میره بر میگرده

ولی بخام بهتر بگم

پسوریازیس بیماری آشفتگی ذهنی و چه کنم کنم و بیماری اعصاب هست

سعی کنید از استرس و کسایی که اذیتتون می کنه فاصله بگیرید

و سعی کنید کاری رو که دوست دارید انجام بدین و مشغول باشین

گوشه گیری تشدیداش می کنه

IN MATH WE TRUST

شاتوت و زرد الو و کلا خوبه

کلا چیزهایی که باعث میشه مدفوع ابکی بشه برا پسوریازیس خوبه

غذاهای فیبر دار و....

هر وقت دفع مدفوع سخت شد بدونید که پسوریازیس میخاد تشدید بشه

ارتباط مستقیمی بین سیستم گوارش و پسویازیس هست

پس هیچ وقت نزارین یبوست بمونین...

IN MATH WE TRUST

داروهایی که تجویز می کنن

نئو تیگازن ... که برا بارداری خطرنامه

سینورا 

آلتبرل

تریام هگزال

متو ترکسومات هم قرص هم آمپول

بین شون متو ترکسومات به شدت عوارض داره

تریام هگزال یا نمونه ایرانیش تریمیسونولون کورتون قوی هست نباید زیاد مصرف بشه مگر در مواقع ضرورت

آلتبرل و سینورا بهترین دارو هستن..

فقط جلو تشدید رو میگیرن درمان نمی کنن و برا آرتریت خوبن

آلتبرل و سینورا عوارض خاصی نداره 

بازم خواستید توضیح میدم

IN MATH WE TRUST
2790
2778
2791
2779
2792