2777
2789
عنوان

بخوابم ؟؟

191 بازدید | 28 پست

اینجا از دیروز پشت سرهم پس لرزه هست نزدیک به نوزده بار شایدم بیشتر...همش فرار کردیم نمی‌دونم بخوابم یا نگهبانی بدم من بمیرم مهم نیست باهمم بمیریم مهم نیست میترسم بچه هام بمونن بدون من  ..یکیش بخاطر خانوادم   بیشتر 3یا چهار ریشتر هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه یکی کنارته به نوبت بخوابید اینطوری بهتر و امن‌تره 

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

هر چی مواد غذایی داری جمع کن توی ساک نزدیک خودتون بزار .پیش هم بخوابین همتون لباس گرم پیشتون باشه .امید به پروردگار هیچ اتفاقی نمیفته

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁