2777
2789
عنوان

بعد دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 120 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سلام گلم تازه اومدم سایت ک بگم خیلی خوب بود ی روز قشنگ شد بعد دوسالللل واعییی 🥲💋فقط دوساعت ب ...

عه وا ببخشید سلام یادم رفت😂❤
امروز همش تو فکرت بودم
عهههه خوبه پس😍😍😍😍
گل خریده بودی براش؟

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
عه وا ببخشید سلام یادم رفت😂❤ امروز همش تو فکرت بودم عهههه خوبه پس😍😍😍😍 گل خریده بودی براش؟

دورت بگردم منننن🥲😋

وای عاره تازه مامانش رفت خرید خونشون تنها بودیم باورت میشع با تاب جلوش بودم ی نگاه بد نکرد دوباره عاشقش شدم بخدا

نبابا تازه ۷۰۰داد برا کتاب خریدنم🤣🤣🤣😐

دورت بگردم منننن🥲😋 وای عاره تازه مامانش رفت خرید خونشون تنها بودیم باورت میشع با تاب جلوش بودم ی ...

نمیدونم من چرا دارم ذوق میکنم😐😂😂
عووو چ خوب افرین بهش

اون یا تو؟نفهمیدم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
نمیدونم من چرا دارم ذوق میکنم😐😂😂 عووو چ خوب افرین بهش اون یا تو؟نفهمیدم

بخدا خودم باورم نمیشد هی بش سیلی میزدم میگفتم ن بیدارم🤣🤣🤣یهو داد میزد بخودت باید سیلی بزنی ن من

اون داد کتابام گرون شد شد ۱و۷۰۰کارتم خالی شد دیدم ی ۷۰۰زد تا کتاب اخریو بگیرم کل حقوق سربازیش ۱و۲۰۰اعه

بخدا خودم باورم نمیشد هی بش سیلی میزدم میگفتم ن بیدارم🤣🤣🤣یهو داد میزد بخودت باید سیلی بزنی ن من ...

حسابی کیف کردی پس😂😂😂😂
خیلیییی خوشحال شدم برات

طفلک جیبشم خالی شد😂 

حسابی کیف کردی پس😂😂😂😂 خیلیییی خوشحال شدم برات طفلک جیبشم خالی شد😂 

اعی خیلی خوب بود فقط دوتا کلاسو پیچوندم نرفتم🤣🤣🤣

عاره طفلک پسم نمیگیره بنطرت چجوری بدم بش ک نفهمه قرض پس دادم مثلن دم عید یچی خوب بگیرم براش مثلن لباساشو؟؟

اخه ولنم تهدیدم کرد نخرم چیزی

اعی خیلی خوب بود فقط دوتا کلاسو پیچوندم نرفتم🤣🤣🤣 عاره طفلک پسم نمیگیره بنطرت چجوری بدم بش ک ن ...

عب نداره ارزش داشت🤣🤣🤣🤣

زیاد اصرار نکن پس بگیره یجورایی بغرورش برمیخوره
حالا لازم نیست حتما همونقدر ک خرج کردو براش خرج کنی تا 500 اینا خرج کن کافیه

عب نداره ارزش داشت🤣🤣🤣🤣 زیاد اصرار نکن پس بگیره یجورایی بغرورش برمیخوره حالا لازم نیست حتما همو ...

عاره بابا از فردا کلاسارو میرم اونا ک دیر نمیشن

🤣🤣🤣🤣🥲فعلن چص تومنم ندارم زندگی سختو هزینه بره بمولا

ولی دوستدارم براش کتو شلوار بگیرم😐😐😐دامادی

عاره بابا از فردا کلاسارو میرم اونا ک دیر نمیشن 🤣🤣🤣🤣🥲فعلن چص تومنم ندارم زندگی سختو هزینه ب ...

میدونی کت و شلوار چنده؟😂😂😂 گرووونه گرون😂😂
ولی از من ب تو نصیحت زیاد خرج نکن براش

راستی ارایشتو چیکار کردی

میدونی کت و شلوار چنده؟😂😂😂 گرووونه گرون😂😂 ولی از من ب تو نصیحت زیاد خرج نکن براش راستی ارای ...

🤣🤣🤣عای خو میدونم اخه اون زیاد خریده یجور جبرانه دیع تا عید یکم قناعت کنم فک کنم پولم جمع شع بخرم

والا بدون ارایش رفتم بعد میگفت چ خوشگی بعد نگاه میکردم ب اینه خونشون خندم میومدم از حرفش🤣🤣

🤣🤣🤣عای خو میدونم اخه اون زیاد خریده یجور جبرانه دیع تا عید یکم قناعت کنم فک کنم پولم جمع شع بخرم ...

دو سه تومنی باید بذاریا😐😂😂😂
تا عید پول یه ساعت جمع کن

دقیقاا حس میکردم بدون ارایش میریا😂😂😂
راستی چند سالته چند سالشه