2777
2789
عنوان

بعد دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 120 پست
دو سه تومنی باید بذاریا😐😂😂😂 تا عید پول یه ساعت جمع کن دقیقاا حس میکردم بدون ارایش میریا😂😂😂 ...

🤣🤣🤣🥲🤌🏿خو ۷۰۰خودش

یه تومن سهام ک اسفند میدن

ی تومن ماهیانه اسفند

ی یتومنم بم عیدی بدن خدا بده برکت جور شد رفت

🤣🤣ببین یازده پاشدم ارایش کردم بد شد شستمش رفتم

جفتمون ۲۱اعیم

🤣🤣🤣🥲🤌🏿خو ۷۰۰خودش یه تومن سهام ک اسفند میدن ی تومن ماهیانه اسفند ی یتومنم بم عیدی بدن خدا بد ...

حیفهههه نکنن این همه پول نده اون حداقل نصفش کن😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حستو درک میکنممممممااا

عه خوبه

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حیفهههه نکنن این همه پول نده اون حداقل نصفش کن😂😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حستو درک میکنممممممااا ...

اخه ببین ارزششو داره

اون همه پولی ک تو کارتش بودو بم داد🥺🥺💔

🤣🤣😫😫حالا داداش کوچیکش هی داد میزد برین تو اتاق همو بوس کنین ابرومو بردد

اخه ببین ارزششو داره اون همه پولی ک تو کارتش بودو بم داد🥺🥺💔 🤣🤣😫😫حالا داداش کوچیکش هی داد ...

اره خداییشششش کارش خیلی خوب بود ایول داشت
ولی بذار از همین الان اینجوری بار بیاد
تو برا عید یه ساعت یه تومنی براش بگیر (تازه ااینم خیلیییههه بنظرم)

وال من شوهر خالم موقعی ک ب خالم دوس بود همیشه بهترین چیزارو براش میگرفت همه چیزای مارک و اصل فک کن ولن طرف براش ساعت و لباس و پالتو گرفت خالم فق ی تیشررت=/
از موقع دوستیشون عادتش داده جوری که پسره وظیفش میدونه بعد تا یه چیز کوچیک خالم براش میگیره یجوری ذوق میکنه که نگو

خب راست میگه برو ی گوشه انگارر مجبور یودی جلو اون🤣🤣🤣🤣🤣🤣
چندسالش بود داداشش؟😂😂 

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اره خداییشششش کارش خیلی خوب بود ایول داشت ولی بذار از همین الان اینجوری بار بیاد تو برا عید یه ساعت ...

اخه فک کن من کلن چیزی نگرفتم براش کلن تو این باغا نیسم و شرایطشم ندارم

ولی خب میخام یبار یچی خوب بگیرم ک بمونه یادش

کتوشلوارو میخام بگیرم اگه خدا خواستو شد روز خاستگاری بپوشه🥺فقط موندم چجوری بکیرم اخه اونو باید پرو کنه چون کتو شلوار باید سایز باشع فیت تا قشنگ شع

بابا بوس نمیکردیم داشتیم نهار میخوردیم اون میگفت برین بوس کنین همو

۴سالشع🤣🤣🤣🥺نمیدونه رلیم فک میکنه زن داداششم

اخه فک کن من کلن چیزی نگرفتم براش کلن تو این باغا نیسم و شرایطشم ندارم ولی خب میخام یبار یچی خوب بگ ...

حالا ک خیلی اصرار داری( و بازم میگم اشتباس )باید خودشو ببری پرو کنه

عهههههه🤣🤣🤣🤣 اشتباه گرفتم🤣🤣
چه وروجکی بوده اون نیم وجبییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

[QUOTE=274166290]حالا ک خیلی اصرار داری( و بازم میگم اشتباس )باید خودشو ببری پرو کنه عهههههه🤣🤣🤣🤣 اشتباه گرفتم🤣 ...[/QUOT]

خودش بیاد ک نمیزارع حساب کنم🤣🥺ب اسم من میشه ب پول خودش

خیلی وروجکه میگف اصن بیا زن خودم صو بوست کنم

[QUOTE=274166290]حالا ک خیلی اصرار داری( و بازم میگم اشتباس )باید خودشو ببری پرو کنه عهههههه🤣🤣🤣🤣 ...

خب قبلش باهاش تا کن که تو میخوای حساب کنی ولییییی حیفه نکن دختر

چقد من ازین پسر بچه پررو ها خوشم میاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

[QUOTE=274166290]حالا ک خیلی اصرار داری( و بازم میگم اشتباس )باید خودشو ببری پرو کنه عهههههه🤣🤣🤣🤣 ...

سلام.اسی من الان اومدم ک ب بت پیام بدم ببینم چیشد .ک دیدم بچه ها پرسیدن..خیلی خوشحال شدم پیاماتو خوندم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم