2777
2789
عنوان

بعد دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 120 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای سلام گلم تازه اومدم سایت ک بگم خیلی خوب بود ی روز قشنگ شد بعد دوسالللل واعییی 🥲💋فقط دوساعت ب ...

عه وا ببخشید سلام یادم رفت😂❤
امروز همش تو فکرت بودم
عهههه خوبه پس😍😍😍😍
گل خریده بودی براش؟

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
عه وا ببخشید سلام یادم رفت😂❤ امروز همش تو فکرت بودم عهههه خوبه پس😍😍😍😍 گل خریده بودی براش؟

دورت بگردم منننن🥲😋

وای عاره تازه مامانش رفت خرید خونشون تنها بودیم باورت میشع با تاب جلوش بودم ی نگاه بد نکرد دوباره عاشقش شدم بخدا

نبابا تازه ۷۰۰داد برا کتاب خریدنم🤣🤣🤣😐

دورت بگردم منننن🥲😋 وای عاره تازه مامانش رفت خرید خونشون تنها بودیم باورت میشع با تاب جلوش بودم ی ...

نمیدونم من چرا دارم ذوق میکنم😐😂😂
عووو چ خوب افرین بهش

اون یا تو؟نفهمیدم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
نمیدونم من چرا دارم ذوق میکنم😐😂😂 عووو چ خوب افرین بهش اون یا تو؟نفهمیدم

بخدا خودم باورم نمیشد هی بش سیلی میزدم میگفتم ن بیدارم🤣🤣🤣یهو داد میزد بخودت باید سیلی بزنی ن من

اون داد کتابام گرون شد شد ۱و۷۰۰کارتم خالی شد دیدم ی ۷۰۰زد تا کتاب اخریو بگیرم کل حقوق سربازیش ۱و۲۰۰اعه

بخدا خودم باورم نمیشد هی بش سیلی میزدم میگفتم ن بیدارم🤣🤣🤣یهو داد میزد بخودت باید سیلی بزنی ن من ...

حسابی کیف کردی پس😂😂😂😂
خیلیییی خوشحال شدم برات

طفلک جیبشم خالی شد😂 

حسابی کیف کردی پس😂😂😂😂 خیلیییی خوشحال شدم برات طفلک جیبشم خالی شد😂 

اعی خیلی خوب بود فقط دوتا کلاسو پیچوندم نرفتم🤣🤣🤣

عاره طفلک پسم نمیگیره بنطرت چجوری بدم بش ک نفهمه قرض پس دادم مثلن دم عید یچی خوب بگیرم براش مثلن لباساشو؟؟

اخه ولنم تهدیدم کرد نخرم چیزی

اعی خیلی خوب بود فقط دوتا کلاسو پیچوندم نرفتم🤣🤣🤣 عاره طفلک پسم نمیگیره بنطرت چجوری بدم بش ک ن ...

عب نداره ارزش داشت🤣🤣🤣🤣

زیاد اصرار نکن پس بگیره یجورایی بغرورش برمیخوره
حالا لازم نیست حتما همونقدر ک خرج کردو براش خرج کنی تا 500 اینا خرج کن کافیه

عب نداره ارزش داشت🤣🤣🤣🤣 زیاد اصرار نکن پس بگیره یجورایی بغرورش برمیخوره حالا لازم نیست حتما همو ...

عاره بابا از فردا کلاسارو میرم اونا ک دیر نمیشن

🤣🤣🤣🤣🥲فعلن چص تومنم ندارم زندگی سختو هزینه بره بمولا

ولی دوستدارم براش کتو شلوار بگیرم😐😐😐دامادی

عاره بابا از فردا کلاسارو میرم اونا ک دیر نمیشن 🤣🤣🤣🤣🥲فعلن چص تومنم ندارم زندگی سختو هزینه ب ...

میدونی کت و شلوار چنده؟😂😂😂 گرووونه گرون😂😂
ولی از من ب تو نصیحت زیاد خرج نکن براش

راستی ارایشتو چیکار کردی

میدونی کت و شلوار چنده؟😂😂😂 گرووونه گرون😂😂 ولی از من ب تو نصیحت زیاد خرج نکن براش راستی ارای ...

🤣🤣🤣عای خو میدونم اخه اون زیاد خریده یجور جبرانه دیع تا عید یکم قناعت کنم فک کنم پولم جمع شع بخرم

والا بدون ارایش رفتم بعد میگفت چ خوشگی بعد نگاه میکردم ب اینه خونشون خندم میومدم از حرفش🤣🤣

🤣🤣🤣عای خو میدونم اخه اون زیاد خریده یجور جبرانه دیع تا عید یکم قناعت کنم فک کنم پولم جمع شع بخرم ...

دو سه تومنی باید بذاریا😐😂😂😂
تا عید پول یه ساعت جمع کن

دقیقاا حس میکردم بدون ارایش میریا😂😂😂
راستی چند سالته چند سالشه