اردکشم مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 عنوان بعد دوسال | مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 120 پست میخام فردا عشمو ببینم🥲🥲استرس دارم توروخدا بگین چیکار کنم؟؟؟چیزی بگیرم براش؟ چ کنم یکم راهنمایی کنینذوق دارممم خوابم نمیبره خدایاا کاش زود بشه فردا عصرر☹🥲 1401/11/22 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 67738 دوساله بام نمیحرفع وای چه کینه شتری داره توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊
اردکشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 وای چه کینه شتری داره 🤣🤣🤣عاره بخدا ولی راحتم دیع گیر نمیده
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 اسی چیشد چیکار کردی؟ یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اردکشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 اسی چیشد چیکار کردی؟ وای سلام گلمتازه اومدم سایت ک بگمخیلی خوب بود ی روز قشنگ شد بعد دوسالللل واعییی 🥲💋فقط دوساعت بغلش کردم
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 وای سلام گلم تازه اومدم سایت ک بگم خیلی خوب بود ی روز قشنگ شد بعد دوسالللل واعییی 🥲💋فقط دوساعت ب ... عه وا ببخشید سلام یادم رفت😂❤ امروز همش تو فکرت بودمعهههه خوبه پس😍😍😍😍 گل خریده بودی براش؟ یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اردکشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 عه وا ببخشید سلام یادم رفت😂❤ امروز همش تو فکرت بودم عهههه خوبه پس😍😍😍😍 گل خریده بودی براش؟ دورت بگردم منننن🥲😋وای عاره تازه مامانش رفت خرید خونشون تنها بودیم باورت میشع با تاب جلوش بودم ی نگاه بد نکرد دوباره عاشقش شدم بخدانبابا تازه ۷۰۰داد برا کتاب خریدنم🤣🤣🤣😐
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 دورت بگردم منننن🥲😋 وای عاره تازه مامانش رفت خرید خونشون تنها بودیم باورت میشع با تاب جلوش بودم ی ... نمیدونم من چرا دارم ذوق میکنم😐😂😂 عووو چ خوب افرین بهشاون یا تو؟نفهمیدم یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اردکشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 نمیدونم من چرا دارم ذوق میکنم😐😂😂 عووو چ خوب افرین بهش اون یا تو؟نفهمیدم بخدا خودم باورم نمیشد هی بش سیلی میزدم میگفتم ن بیدارم🤣🤣🤣یهو داد میزد بخودت باید سیلی بزنی ن مناون داد کتابام گرون شد شد ۱و۷۰۰کارتم خالی شد دیدم ی ۷۰۰زد تا کتاب اخریو بگیرم کل حقوق سربازیش ۱و۲۰۰اعه
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 بخدا خودم باورم نمیشد هی بش سیلی میزدم میگفتم ن بیدارم🤣🤣🤣یهو داد میزد بخودت باید سیلی بزنی ن من ... حسابی کیف کردی پس😂😂😂😂 خیلیییی خوشحال شدم براتطفلک جیبشم خالی شد😂 یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اردکشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 حسابی کیف کردی پس😂😂😂😂 خیلیییی خوشحال شدم برات طفلک جیبشم خالی شد😂 اعی خیلی خوب بود فقط دوتا کلاسو پیچوندم نرفتم🤣🤣🤣عاره طفلک پسم نمیگیره بنطرت چجوری بدم بش ک نفهمه قرض پس دادم مثلن دم عید یچی خوب بگیرم براش مثلن لباساشو؟؟اخه ولنم تهدیدم کرد نخرم چیزی
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 اعی خیلی خوب بود فقط دوتا کلاسو پیچوندم نرفتم🤣🤣🤣 عاره طفلک پسم نمیگیره بنطرت چجوری بدم بش ک ن ... عب نداره ارزش داشت🤣🤣🤣🤣 زیاد اصرار نکن پس بگیره یجورایی بغرورش برمیخورهحالا لازم نیست حتما همونقدر ک خرج کردو براش خرج کنی تا 500 اینا خرج کن کافیه یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اردکشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 عب نداره ارزش داشت🤣🤣🤣🤣 زیاد اصرار نکن پس بگیره یجورایی بغرورش برمیخوره حالا لازم نیست حتما همو ... عاره بابا از فردا کلاسارو میرم اونا ک دیر نمیشن🤣🤣🤣🤣🥲فعلن چص تومنم ندارم زندگی سختو هزینه بره بمولاولی دوستدارم براش کتو شلوار بگیرم😐😐😐دامادی
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 عاره بابا از فردا کلاسارو میرم اونا ک دیر نمیشن 🤣🤣🤣🤣🥲فعلن چص تومنم ندارم زندگی سختو هزینه ب ... میدونی کت و شلوار چنده؟😂😂😂 گرووونه گرون😂😂 ولی از من ب تو نصیحت زیاد خرج نکن براش راستی ارایشتو چیکار کردی یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اردکشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 میدونی کت و شلوار چنده؟😂😂😂 گرووونه گرون😂😂 ولی از من ب تو نصیحت زیاد خرج نکن براش راستی ارای ... 🤣🤣🤣عای خو میدونم اخه اون زیاد خریده یجور جبرانه دیع تا عید یکم قناعت کنم فک کنم پولم جمع شع بخرموالا بدون ارایش رفتم بعد میگفت چ خوشگی بعد نگاه میکردم ب اینه خونشون خندم میومدم از حرفش🤣🤣
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 🤣🤣🤣عای خو میدونم اخه اون زیاد خریده یجور جبرانه دیع تا عید یکم قناعت کنم فک کنم پولم جمع شع بخرم ... دو سه تومنی باید بذاریا😐😂😂😂 تا عید پول یه ساعت جمع کن دقیقاا حس میکردم بدون ارایش میریا😂😂😂 راستی چند سالته چند سالشه یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)