2777
2789
عنوان

ضربه ب سر نوزاد ۹ ماهه

19922 بازدید | 18 پست

حدودا ۲ هفته پیش بچه مو نشونده بودم واس چن دیقه نشست من فک کردم میتونه بشینه خودش دیگ 

ی لحظه حواسم پرت شد از پشت رفت با کله محکم خورد تو زمین ( فرشه خونمون)

بچم ۷ ماهه بدنیا اومده .... الان ۹ ماهشه ولی تمام حرکاتش ۲ ماه از سنش عقبه

صدای کلش خیلی زیاد بود محکم خورد

یکم گریه کرد ولی بعد شیر خورد اروم شد تمام حرکاتش طبیعی هست تا الان هیچ مشکلی نداشته

ولی عذاب وجدان دارم.... دارم سکته میکنم .... در اینده مشکلی براش پیش نمیاد؟ ب شوهرم نگفتم اینو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من دقیقا الان که میخواسم بنویسم محکم سرش خورد زمین

موقعی که تازه نشستن یاد گرفته بود مدام بع پشت میرفت

اینی که از همسناس عقب تره بخاطر اینکه که زوتر به دنیا اومده طبیعیه

و سخن اخر نوزاد فقط تا یه ماه میگن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها تا راه برن مدام کله پا میشن باید خیلی مواظب باشی ولی در کل چیزی نیست 

چون سر بچه ها سنگین تر از بدنشونه تاپ تاپ میخورم زمین یه تشک همیشه بذار پشت سرش اگر که افتاد دردش نیاد

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون