2777
2789
عنوان

خواستگار

841 بازدید | 28 پست

دوستان نظرتون راجب پسری که نمایشگاه ماشین دار چیه. ۴برادر هستن شراکتی کار میکنن .پسر خونه دار ماشین هم bmwداره برادر متاهلش دوستم رو به برادر مجردش معرفی کرده گفت یه داداش مجرد دارم دنبال دخترای پولکی نیستیم چون هرروز اینجا دخترا برا تیغ زدن میان خوشمون نمیاد تو دختر ساده و معصومی هستی برای زندگی کردن میخوایم. الان دوستم باهاش تو رابطس. پسره بهش گفته باید ی مدت صیغه باشیم تا ببینیم ب درد هم میخوریم بعد عقد کنیم. نطرتون چیه

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که گفته صیغه خودشو نشون داده ماالان چی بگیم ...کسی که کسی رو بخواد میگه بریم مشاوره چندین جلسه ...

دوستم ی بار طلاق گرفته متاسفانه فک میکنم پسر برا همین گفت صیغه بشیم تا ازت مطمعن بشم بعد عقد کنیم

دقیقا و بگه همه بد هستن.تو خوبی .ساده ای ساده نیستی بلانسبت خری

خر که میخواد پیشنهاو صیغه رو قبول کنه درسته. دوستم طلاق گرفته ۲۳سالشه. تنها زندگی میکن. پسر بهش گفت بیا بریم خونه من زندگی کن 

بهتره خب بگی خودتی😂

اینکه ب بقیه دخترا انگ زده خوب نیست انگار خودش امامزداس همه طواف میکنن دورش 

صیغه هم مورد داره دختره صیغه ینی چی تحت نظر برن بیان الان مذهبیاشم صیغه نمیکنن رفت آمد میکنن 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
دوستم ی بار طلاق گرفته متاسفانه فک میکنم پسر برا همین گفت صیغه بشیم تا ازت مطمعن بشم بعد عقد کنیم

منم مطلقه بودم نه سال ولی کسی که خواستگارواقعی باشه همچین جمله ای رو نمیگه  ...کسایی که این جمله رو میگن هدفشون ازدواج نیست ...

بهتره خب بگی خودتی😂 اینکه ب بقیه دخترا انگ زده خوب نیست انگار خودش امامزداس همه طواف میکنن دورش&nb ...

عزیزم من متاهلم این تاپیک برا دوستم زدم