2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 28 پست
منم مطلقه بودم نه سال ولی کسی که خواستگارواقعی باشه همچین جمله ای رو نمیگه  ...کسایی که این جمل ...

درسته. منم بهش میگم قبول نکنه میگ خواستگارام یا بچه دارن یا سنشون بالاست یا لات .دوستم تنها زندگی میکن از نطر مالی تو فشار میخواد قبول کنه

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میش دلیلش بگید

عزیزم صیغه اصلا وجهه خوبی برای دختر نداره و حالا ممکنه حتی ناخواسته اتفاقی بیفته و اینکه بهتره ارزش خودش رو با صیغه نیاره پایین

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

واااااای خدا این همه نظر منفی چیه؟ یعنی خودتون باید شاهزاده سوار بر اسب بیاد واستون؟ پسره پولداره خونه داره ماشینش بی ام ویه بعد اگ تیپو قیافش خوبه و اخلاقش خوبه دیگه چی میخواد دوستش؟ بده گفته از دخترای پولکی خوشمون نمیاد؟ یا بده گفته آشنا شیم؟ بعد ازدواج؟ بعد ازدواح کننن ببینن به درد هم نمیخورن بهتره؟ 

پشم هایم

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
واااااای خدا این همه نظر منفی چیه؟ یعنی خودتون باید شاهزاده سوار بر اسب بیاد واستون؟ پسره پولداره خو ...

مشکل فقط صیغه هست نه چیز دیگه ای وگرنه عیب و ایرادی ندارد که

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
درسته. منم بهش میگم قبول نکنه میگ خواستگارام یا بچه دارن یا سنشون بالاست یا لات .دوستم تنها زندگی می ...

منم دقیقا همین شرایط رو داشتم وقتی طلاق گرفتم ۲۴سالم بود و۳۲ساللگی ازدواج کردم بهش بگو متوسل بشه حضرت معصومه خیلیی مجربه برای ازدواج ونذر کنه با همسرش بره پابوس حضرت معصومه ..اینکارو نکنه ضربه بدی میخوره

مشکل فقط صیغه هست نه چیز دیگه ای وگرنه عیب و ایرادی ندارد که

خب میتونن صیغه نکنن... 

بعدم صیغه کنن تا وقتی دختر نخواد ک اون نمیتونه کاری بکنه.. 

واااااای خدا این همه نظر منفی چیه؟ یعنی خودتون باید شاهزاده سوار بر اسب بیاد واستون؟ پسره پولداره خو ...

پسره به شدت غیرتی هست. با دوستم قرار بسته حق ندار تنها جایی بره هرجا رفت فقط باخودش.

خب میتونن صیغه نکنن...  بعدم صیغه کنن تا وقتی دختر نخواد ک اون نمیتونه کاری بکنه..

پسر ازش ولی میخواد. دوستم میگ یهو پلیس بیرون ببینه چی بگم بهش حداقل صیعه نامه نشون بدیم

خوبه ک 🤣🤣🤣عینهو رمانا

واقعا خوبه بنطرتون؟ احساس اسیری ب ادم دست میده. گفت حق نداری ی قلم ارایش کنی بیرون رفتیم. حق نداری با دوستات بگردی فقط خانواده خودم

واقعا خوبه بنطرتون؟ احساس اسیری ب ادم دست میده. گفت حق نداری ی قلم ارایش کنی بیرون رفتیم. حق نداری ب ...

ن اینا دیگه زیادیه...