2777
2789
عنوان

من یتیم دارم گریه میکنم خدا کجاست

477 بازدید | 16 پست

خیلی بدبختم تاپیک های قبلمو نگا کنید از وقتی یتیم شدم بدبخت شدم دو نفر منو کتک زدن سرمو کوبوندن دیوار از وقتی بابام مرد خیلی بدبحت شدم میشه دعا کنید بمیرم از دستشون راحت شم

غلط کردن توام دستتو بکن تو چشاشون

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنوان همه تاپیکات همینه عزیزم؛از نظر بقیه هم استفاده نمیکنی وقتی بهت راهکار میدن

بجای تاپیک زدن و گریه کردن تلاش کن؛میتونی تاحد زیادی شرایطت رو تغییر بدی

با زانوی غم بغل گرفتن مشکلی حل نمیشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خدا نکنه بدبخت باشی عزیزدلم

چی شده 

امام زمان پدر مهربونته ،هر چی دردودل داری با ایشون بکن‌

مطمئنم بی جوابت نمیذاره 

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

انشاالله اونا بمیرن

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

تو ک فقط گریه میکنی مرگ میخای در حالی ک از اجلش میترسی ۱۹ سالته دست و پا چلفتی نباش میخای ناراحت شو میخای نشو رک دارم بهت میگم من فقط ۱۸ سالمه مگه من بابا دارم چه خاکی تو سرم ریختم که از ازدواج فامیلی کوفتی بودم کلی مشکل دارم موهام مثل جاده چالوسه یه جاهایش مشخصه کم پشته 

ابروهام مشکل داره 

چشمام پلکش افتاده کوچیک بزرگه

دماغم گوشتی افتاده بزرگه

خال زیاد دارم رو صورتم

صورته گونه نداره گرده خط فک ندارم چربیش زیاده 

جوش زیاد دارم لکش رو صورتمم مونده

لبام قلوه ای کبوده بزرگ و بی قوارس 

دندونام بی قواره و نیاز ب ارتودنسی و پر کردن و سفید کردن داره 

قفسه سینم عمل میخواد پروتز سینه باید بکنم پهلو دارم شکم دارم پوستم رنگش خیلی بده 

دستام استخونی و درازه استعداد چاقی ندارم ارنجم سیاهه ناخونام کوتاه و خورده شده و زشته رو دستم خال دارم 

کیست فیبروم دارم رحمم دوشاخه ای 

پاهام پرانتزی انگشتام رو هم میفتن درازن زیاد

درسام خوب نیست ۸ تا مردودی دارم پشت کنکوریم دو سال کنکور ندادم ۱۹ سالم داره میشه 

یه مفت خور بی ریخت ب تمام معنام

تازه تیک و ارتورز گردنم دارم 

فکمم تق تق صدا میده انگار کش اومده 

چشمامم شماره داره شده پول نداریم عینک بخریم

اگ کسی میزنتت تو دوبرابر بزن اگ کسی ناراحت کرده تو دوبرابر برین بهش خدا جای حق نشسته تو بابا نداری باید دو برابر بیشتر از خدا بخای ن ک بشینی ی جا زارتی زورتی گریه کنی اخرشم بگی انقدر گریه کردم صورتم گود افتاده لاغر شده

برو زیر بگیرشون برو جرشون بده اینم نمیتونی؟

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
شکابت کردیم و ثابت شده

خب نتیجش چی شد به مامانت بگو از خونه تون بیرون شون کنه و در روشون باز نکنه به زور خواستن بیاد داد و قال راه بندازه زنگ بزنه ۱۱۰ بیان ببرن شون مگه شهر هرته هر کاری میخوان بکنن مامانت اینکارا رو نمیکنه تو بکن کم سن و سال نیستی که 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕