2777
2789
عنوان

همگی بیاین به دعانویس اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 40 پست
به دعا نویس اعتقاد داشتم ،ولی یک مدتیه که همش بیمارم از بس رفتم دکتر وآزمایش وسونو دادم وآخرش هیچی و ...

دقیقا اگه دنبال دعا نویسید کسیو پیدا کنید که انقد ب کارش مطمئن باشه بعد از اینکه کار درست شد پول بگیره 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون بیخودی هستن

الله اعلم

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

دوستان کسی هست فا ل گرفته باشه درست درآمده باشه ؟ توروخدا نگین نه و.... ببینید یه مشکل حیاتی دارم سرکتاب گرفتم گفتن سال بعد حل میشه ولی خودم باورم نمیشه بنظرتون میشه ؟؛فا ل تا چند وقت بعدو نشون میده

اشتباه نوشتم بیماریتون چی ؟

نمیدونم ،کلا یک روز الکی وحشت ولرز تمام وجودم رو گرفت ،انگار میخواستم تشنج کنم ،قلبم بود یا معدم شروع به لرزش کرد ،که به پزشک مربوطه هر کدوم مراجعه کردم ویکسری دارو وآزمایش وگفتن چیز خاصی نیست ولی از اون روز نه تنها بیماری هام کم نشد بلکه روز به روز اضافه شدن تا حالا یه یکساله در گیرم 

من تجربه زیادی دارم

اگه واقعا دنبال حقیقتی

اینو بدون که هیچ نفعی نمیرسونن

من تحقیق کردم حتی از خود دعانویسا

دعانویسا خودشون اسیر اینان و نمیتونن دیگه ننویسن

اجنه دوست دارن که برین دعا بگیرین

چون با رضایت خودمون وارد زندگیمون میشن و کمترین ضررش اینه که از انرژی هاله تغذیه کنن

که باعث بیماری روحی وجسمی میشه

گاهی تو همون محل دعانویس و یا با دعایی که میگیریم

اون جن که موکل دعاست میمونه پیشمون و نمیره 

چون میخاد همچنان سو ع استفاده کنه

بهش میگن جن عاشق که گاهی تو خونمون عاشق یکی از اعصای خانواده میشع

عشقشونم عشق نیستا 

وابستگی برای گرفتن انرژیع

که مفصله.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

یعنی دعا های که نوشتن بندازیم بره

بله

چند روز بذارید تو آب قرآنی بعد بشورین پاک شه 

تفالشو بندازین سطل زباله

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care