2777
2789

به دعانویس اعتقاد دارین اگه دارین چه تاثیراتی داشتن مثبت یا منفی یا اونایی که از اینده خبر میدن چقدر میشه بهشون اعتماد کرد کلا بگید خوبه یا بد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو دسته الان میان اول ک میگن خرافاته دوم میگن زندگیتو با این چیزا نابود نکن 

دسته سوم هم خودشونو دعا نویس جا میزنن

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

من یکی دارم نزدیک ام ک انجام میده وهمه این چیزا واقعیه نگین نیس، دیدم چ زندگی ها بااین چیزا پاشیدو چ کسایی ک بادعا ازدواج میکنن چ کسایی ک بخاطر دعای کس دیگ بچه ازدست میدن و چ کسایی ک بیمار میشن یا باردار میشن، قهر میکنن آشتی میکنن وو... و.. 

ولی خوب نیست تا مجبور نشدید نرید سمتش

من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین 
نرو سمتش خوب نیس خیلی بده من خودم نرفتم سمتش از اطرافیان شنیدم همش تاثیر منفیه تاثیر مثبتشم موقتیه

چه تاثیری؟ یعنی به جز این که بهشون خبر از اینده داده بهشون گفته کارایی انجام بدن؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
هیچکی نمیگه واقعیه؟

چرا دیگه دسته دوم هم میگن واقعیه ولی زندگیتو خراب می‌کنه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

هیچکی نمیگه واقعیه؟

ولی خب من دیدم که تاثیر مثبت هم بذاره 

به دعا نویس اعتقاد داشتم ،ولی یک مدتیه که همش بیمارم از بس رفتم دکتر وآزمایش وسونو دادم وآخرش هیچی وهیچکدوم دلیل بیماری هایی که هر روز به تعدادشون اضافه میشه رو نمیدونن وهر کسی هر روش پیشنهادی رو که گفته ،انجام دادم از دکترای مختلف تا طب سنتی وآخرش استخاره وسر کتاب ودعانویس ،که هر کدوم نه تنها دردی رو برام کم نکردن ،که بیخود وبی جهت هزینه پرداخت کردم ،فقط از خدا می خوام لااقل که بیماری رو بهم داده ،خودش گشایش وراهی رو هم برای رهایی جلو روم قرار بده ،ویا پزشکی رو که لا اقل دانش داشته باشه وارزش رفتن وهزینه رو داشته باشه ،نه مثل بعضی ها که پولکی هستن وفقط یک مشت دارو بهت میدن که بی فایده است ،استخاره بگیرها ودعا نویس هایی رفتم که هر کدوم میگن ،کار ما خوبه وکار بقیه همکارامون بده ،ولی اصلا مفتم نمی ارزیده کارشون