2777
2789
عنوان

چشم چرانی

542 بازدید | 23 پست

خانوما من الان۷ساله ازدواج کردم ولی بیش از صد بار دیدم که وقتی با همسرم میریم بیرون نگاه دخترا میکنه هروقتم بهش میگم میگه تو داری تهمت میزنی اخه تهمت ی بار دوبار من بیش از صد بار دیدم😥تورخدا بگین چیکار کنم 😥حس خیلی عذاب دهندیه😰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز صدبار دیکه هم بگی خوب نمیشه..من مورد مثل شما رو اطرافم دیدم. شوهرش خیلی خوب و مهربونه ولی چشم‌چرونه..ب نظرم بیخیال شو و اگه شوهرت خوبه اینو فاکتور بگیر عذاب نده خودتو 

وقتی باهاش بیرونی اصلا دنبال نگاهشونگیر  ک ببینی نگاه میکنه یا ن ،اون که گردن نمیگیره هیچوقتم ع ...

اخه مگه میشه حرص نخورد😭😭حس میکنم جلو اون دخترا تحقیز میشم

همشون همینن ..فقط بعضیاشون زرنگن جلوی همسر رعایت میکنن وخوشونو چشم پاک نشون میدن بعضیا مثل شوهر من ساده وبد بختن پیش همسر وغیر همسر فرقی نمیکنه خودشونو تو دردسر  ودعوا میندازن😁شوهر من یوقتایی میشه طرف عابر پیاده بوده ردشدیم ازش تو آینه ماشین طرفو آنالیز میکنه لعنتی 

عزیز صدبار دیکه هم بگی خوب نمیشه..من مورد مثل شما رو اطرافم دیدم. شوهرش خیلی خوب و مهربونه ولی چشم‌چ ...

اخه مگه ی زن میتونه نگاه شوهرش ب زنارو ببینه عذاب نبینه

همشون همینن ..فقط بعضیاشون زرنگن جلوی همسر رعایت میکنن وخوشونو چشم پاک نشون میدن بعضیا مثل شوهر من س ...

شوهر منم حس نمیکنه من کنارشم نگاه میکنه بعد منم نگاش میکنه که بفهمه اما بعد میگه توداری تهمت میزنی

2790
2778
2791
2779
2792