2789
عنوان

چشم چرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 23 پست
اخه مگه ی زن میتونه نگاه شوهرش ب زنارو ببینه عذاب نبینه

من یه جا خوندم از هورمونای مردونه هست این نگاه کردنا نمیدونم درسته شایدم نویسنده مرد بود وخواسته هم جنساشو توجیه کنه..نمیدونم والا من که سعی میکنم اهمیت ندم درست نمیشن دیگه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم حس نمیکنه من کنارشم نگاه میکنه بعد منم نگاش میکنه که بفهمه اما بعد میگه توداری تهمت میزنی

ببین بعضیا نگاه میکنن ودنبال زنای دیگه هم میرن اما بعضیا فقط نگاه میکنن ..شوهر تو از کدوماست ؟مثلا شوهر من اهل هیچ داستانی نیست ولی نگاه هم میکنه ..منم چون میدونم کاره ای نیست زیاد اهمیت نمیدم ..ولی یه جایی میبینی اون طرفی که نگاهش کرده آدمو کنار این مرد میبینه بعد آدم با خودش میگه الان اون چه فکری راجع به ما میکنه اینه که بده 🤨🤨 

یه چند بار بهش بو نگا اون دختترو  اااااااااا اونو ببین  اینو دیدی باور کن جواب میده

واقعا ؟؟ مطمئنی جواب میده ؟میترسم اونم پررو شه از این به بعد اونم نشون بدا بگه اینو ببین اونو ببین 😀😃

ببین بعضیا نگاه میکنن ودنبال زنای دیگه هم میرن اما بعضیا فقط نگاه میکنن ..شوهر تو از کدوماست ؟مثلا ش ...

بخدا ی بار یادمه چند سال پیش دوستم بهم گفت شوهرت بیرونه داره اینور اونورو نگاه میکنه داشتم آتیش میگرفتم

شوهرم اهل چیزی نیست اما من دارم ازینکار عذاب میبینم