2777
2789
عنوان

کام برداشتن نوزاد کمک کنید

406 بازدید | 14 پست

دارم دق میکنم دخترم شیشه شیر رو نمیگیره شیر نمیخوره اگه کسی رو میشناسید کام رو میده بالا لطفا بگید 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه!؟ مامان منم میگفت قدیم وقتی بچه ها به دنیا می اومدند یه نفر وارد دستش رو میکرد دهان بچه تا شیر راحت بخوره، عمه ام میخواست برا دختر منم بکنه من نذاشتم، گفتم چیزیش میشه و علمی نیست! آقا دختر من بعد واکسن دوماهگی نه سینه گرفت نه شیشه، البته قبل اونم ناجور میخورد! پدرم در اومد ساعتها گشنه میموند، بردم دکتر گوارش و گفتار درمانی گفتند ریفلاکس پنهان و دیسفاژی خفیف داره، به زور و مصیبت هر چند ساعت یه بار می خوابوندم و تو خواب با مصیبت بهش شیر میدادم شیشه رو نزدیک ۱۰،۱۵ بار مینداخت بیرون، مگر کسی جرات داشت بیاد زنگ در رو بزنه که مبادا من در حال شیر دادن باشم و دخترم از خواب بپره و دیگه نخوره، یه مدت قرص خورد، و بعد یکسالگی خوب شد ، الانم عدا رو تو دهانش نگه میداره و نمیجوه! نمیدونم این چه مدل امتحانی بود که خدا سر من پیاده کرد! من به شدت مضطرب و عصبی و افسرده شده بودم! فقط گریه میکردم، چون واقعا نمیخورد، در بیداری با قطره چکان بزرگ سه سیسی یا اگر تونست ۵ سی سی بهش شیر بده، حجم شیر زیاد نباشه در یه وعده بیش از ۶۰،۷۰ سی سی بهش شیر نده، بعد شیردهی تا ۲۰ مینی ایستاده یا بصورت نشسته در بعلت نگه دار، موقع خواب زیر سرش شیبدار و ترجیحا به پهلوی چپ بخوابه، و اطرافش بالش بدار تا به صورت بر نگرده، و عدای کمکی رو بعد از چهار ماهگی آرام آرام شروع کن چون شیر  ی که در معده با اسید ترکیب شده میاد بالا و مری و حلق رو میسوزونه و بچه ادیت میشه و نمیتونه بخوره، غذاخور که بشه و بشینه خوب میشه، اگر شیر خشک میدی آنتی ریفلاکس بدهم مثلا ببلاک ای ار، یا اپتامیل ای ار

مگه میشه!؟ مامان منم میگفت قدیم وقتی بچه ها به دنیا می اومدند یه نفر وارد دستش رو میکرد دهان ب ...

ما موقع تولد این کار رو نمیکنیم ولی بچم الان شیر نمیخوره میخوام ببرم 

شیرخشک رو عوض کردی؟سرشیشه خیلی کوچیک بگیر اول با سرنگ بده دو روز بعد وسطاش شیشه 

همه ی اینا رو امتحان کردم با شیشه بازی میکنه تو کامش نمیدازه 

ما موقع تولد این کار رو نمیکنیم ولی بچم الان شیر نمیخوره میخوام ببرم 

حتما دکتر گوارش اطفال ببرین،  بچه شوخی نیست، منم همین روزا رو گدروندم، خدا روشکر خوب شد،  من دکتر گوارش که رفته بودم دو سوم مریص هاش اونایی بودند که بچه هاشون شیر نمیخورنر و ریفلاکس داشتند،

حتما دکتر گوارش اطفال ببرین،  بچه شوخی نیست، منم همین روزا رو گدروندم، خدا روشکر خوب شد،& ...

فوق تخصص ریه بردم هر روز دارو میدم فوق تخصص ریه بردم متخصص اطفال بارها بردم ولی خوب نشده 

فوق تخصص ریه بردم هر روز دارو میدم فوق تخصص ریه بردم متخصص اطفال بارها بردم ولی خوب نشده 

در بیداری با قطره چکان شیر بده،فعلا خوب نمیشه و سه چهار ماهگی اوجش هسست، دوره خودش رو داره، بچه که بزرگ میشه عضلات دریچه معده و حلقشون هم قویتر میشه و باعث میشه هم شیر در معده بمونه و هم راحت مک بزنند پس فعلا کاری جز صبوری نداری و باید قلبش رو پیدا کنی و یه جوری شیر بدی، حالا یا در خواب، یا با قاشق و قطره چکان در بیداری،.... من کلی در این مورد جست و جو کردم با دکترهای معروفی که کارشون ریفلاکس بود و مادر چنین بچه هایی در ارتباط بودم فقط صبر میکنی تا دوره اش تموم شه! در شیر خوردن هم زیاده روی نکنه که باعث تشدید عوارض ریفلاکس میشه، مثلا بچه سرفه میکنه، اسم میگیره، یا شیر میاد بالا و به مجاری تنفسی اش میره و دردسر! اینا رو دکتر گوارش بهم گفت، پس روی سطح شیبدار بخوبون تا در خواب دچار مشکل نشه