2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرم رفته خونه بزرگ تر نود متری

اونوخ من تو یه اتاق ۲۰ متری میپوسم بخاطر مادرشوهرم که سیریش میشه

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️

درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند ، معنی کور شدن را گره ها می فهمند ، سخت بالا بروی ساده بیائی پائین ، غصه تلخ مرا سر سره ها می فهمند

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان
آخیی ایشالله تو هم مشکلت حل شه گلم😊

ممنونم اسی

دارم میترکم

اینقدم خوشحال بودش مادرشوهرم میگف دخترم جاش کوچیک بود دلش میگرف😕🥺

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️
ممنونم اسی دارم میترکم اینقدم خوشحال بودش مادرشوهرم میگف دخترم جاش کوچیک بود دلش میگرف😕🥺

عب نداره گلم بعد از هر سختی آسانیس 

نماز بخون آروم بگیری،

منم‌مشکلاتم خیلی زیاده

نمیدونم چراهرچی میخرم تو این گرونی بعدش پشیمون میشم چرا اینقدر خریدام زشته همش درحال غصه خوردنم 

یه هفته پیش یه لوستر خریدم 2 تومن الان یه حسی مث خوره افتاده به ذهنم که این زشته، خیلی قدیمی هست چرا اینو خریدی، این همه پول دادی واااای هرکی ببینه میگه چقدر زشته 😭😭😭😭

عب نداره گلم بعد از هر سختی آسانیس  نماز بخون آروم بگیری، منم‌مشکلاتم خیلی زیاده

ممنونم🥰❤️

خواهرشوهرم رفته خونه بزرگ تر نود متری اونوخ من تو یه اتاق ۲۰ متری میپوسم بخاطر مادرشوهرم که سیریش م ...

دعا میکنم آن شاالله بهترین ها نصیبت بشه❤️غم به دلت راه نده🌹

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖