2777
2789
عنوان

تجربه استفاده کلومیفن

741 بازدید | 18 پست

سلامم خانوما اقدام به بارداریم دکتر برام قرص کلومیفن و لتروزول نوشت اگه تجربه بارداری با این قرصارو دارین بگین خیلی نگرانم نتیجه نگیرم این ماه 🥺

سلام من دو ماه پیش لتروزول خوردم ولی چون آنفولانزای شدید گرفتم نتیجه ندیدم این ماهم برام کلومیفن نوشته فردا باید برم سنو 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خودسر از داروخونه گرفتم خوردم ماه اول باردار شدم با اینکه فقط روز ۱۱ و ۱۳ پری اقدام کردم و دیگ ...

کدومش خوردی ؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
کلومیفن ۵۰

منم این ماه دارم میخورم دعا کن منم مثل شما نتیجه بگیرم 

الان بارداری ؟ ماه چندمی

چند ماه اقدام به بارداری بودی؟ روزی یکی خوردی یا دوتا؟ 

من هر ۴۰ روزی پری میشدم ۴ یا ۵ ماهی نامرتب اقدام میکردم ولی اون ماه برام مهم بود که باردار شم که متولد اردیبهشت بشه خودسر از دلروخونه گرفتم روزی دوتا از روز ۵ پری خوردم

نتیجه میگیری  انشالله الان ۲۹ هفته ام

ان شاالله خودت و بچت به سلامتی این دوران رو سپری کنید