2777
2789
عنوان

جهاز چیدن

356 بازدید | 25 پست

سلام برای جهاز چیدنتون کیا بودن؟من دوساله عقدم همیشه از مادرشوهرم نظر میپرسیدم و بهش احترام میزاشتم

توی تک تک خریدای دوتایی با همسرم میگفتم اونم بیاد

اما الان یجوری رفتار میکنه که تو نمیفهمی و من بلدم چی با چی ست میشه 

چیو کجا میچینن و فلان چیز از مد افتاده و قدیمیه و....یجورایی حالت مسخره کردن داره و این نظر پرسیدن من باعث دخالت زیادش شده 

حالا روز جهاز چیدن بگم بیاد؟یا اصلا تعارفم نکنم چون میدونم بیاد شروع میکنه دخالت

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

خب از اول اشتبا کردی دیگ

رو دادی سوارت شد

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم  همسرم، مامانم و خواهرم بودیم

اگر دخالت میکنه بهش تعارف هم نکنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

عزیزم زیاد که به یکی بها میدی میشه وظیفه 

خیال بد میکنن 

رویه ت رو سریعا عوض کن .

اینجوری به شخصی دیده میشی که سلیقه نداده و نمیتونه زندگی رو بچرخونه و بلد نی چی به چیه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
والا کلا توی جهیزیه من از حسودی ن اومدن ببینن ن دخالتی داشتن ن کلا چیزی خریدن کلا نبودن گورشون

خوشبحالت

بهترین چیز همینه

خب از اول اشتبا کردی دیگ رو دادی سوارت شد

باورم نمیشد اینجوری باشه

دیگه جوری شد که حتی وقتی خواستیم بریم خونه اجاره کنیم باهامون اومد بدون اینکه تعارفش کنم زودتر از من اماده نشست

عزیزم زیاد که به یکی بها میدی میشه وظیفه  خیال بد میکنن  رویه ت رو سریعا عوض کن . اینجو ...

واقعا همینجور شد🥲خیلی پشیمونم

ادم ساده ای بودم

باورم نمیشد اینجوری باشه دیگه جوری شد که حتی وقتی خواستیم بریم خونه اجاره کنیم باهامون اومد بدون ای ...

باید باورت میشد

چون هرچیزی از هرکسی بر میاد ک ما انتظارشو نداریم

حدقل الان یکم سیاست بخرج بده تا خوشو جم کنه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
شما جایی که نباید دخالت میدادی اوردیش وسط حالا جایی که باید حداقل یه تعارف بزنی میخوای نگی! خود ...

ما همچی خریدیم اونم بود حتی خونه اجاره کردنمم همرام شد

فقط خرید لوازم ارایشی دارم که قصد دارم دوتایی بریم ک خبرش نکنم