2777
2789
عنوان

جهاز چیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از الان تغییر بده اوضاع رو بدون جنگ و دعوا 

تازه یه جوری باید نشون میدادی اونا برا خرید و ...بگن عروسمون خوش سلیقه س نظرش رو بپرسیم برای سالها بعد رو میگم 

جهاز هم ما نشون نمیدیم کلا 

برا چیدن هم خودم و شوهرم بودیم سالها زحمت خودمون خریدیم یکی یکی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
باید باورت میشد چون هرچیزی از هرکسی بر میاد ک ما انتظارشو نداریم حدقل الان یکم سیاست بخرج بده تا خ ...

امید دارم که خونه خودم که رفتم دیگه سر از سرم برداره

ولی همین الانم میگه گلدون بخر بزار فلان جای خونه

فرشو فلان جور باید پهن کنید و......هزارتا چیز دیگه🤦‍♀️

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

عزیزم از الان تغییر بده اوضاع رو بدون جنگ و دعوا  تازه یه جوری باید نشون میدادی اونا برا خرید ...

واقعا احمق بودم

خب تو هیچکدوم از مراحل ازدواجم پشتم نبودن و هوامو نداشتن و اصلا هیچ کاری برام نکردن

منم کاری برام نکردن فقط دخالت

تازه از بدی های مادرشوهرای دیگه تعریف میکنه برام!

امید دارم که خونه خودم که رفتم دیگه سر از سرم برداره ولی همین الانم میگه گلدون بخر بزار فلان جای خو ...

وقتشه ک ی خودی نشون بدی تا بفهمه زندگی تو به اون ربطی نداره

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

عزیزم خب از اول خوب شروع نکردی اینکه نطر مادرشوهرتومیپرسیدی

یا شوهرتو میبردی برای خرید جهیزیه

من اصلا همسرمو نمیبردم.بعضی وقتا عکس وسایلی که خریده بودم رو میفرستادم مثلا وسایل گوگولی و فانتزی همین

البته بعد چیدن به شوهرم گفته خوب شد مراسم دیدن جهیزیه خواهرامو دعوت نمیکنم وگرنه ابروم میرفت 

چون من وسایل ضروری رو فقط خریدم

به من که هنوز چیزی نگفته بگه منم از کم کاری های خودشون بهش میگم

منم کاری برام نکردن فقط دخالت تازه از بدی های مادرشوهرای دیگه تعریف میکنه برام!

محل نزار اینجور ادمایی لیاقتشون تنها موندنه منکه کشیدم عقب و ساکتشون کردم الان ن من کاری با اونا دارم ن اونا با من اینجوری برا ارامش اعصاب هر دوطرف بهتر بود اونا حتی میدیدن همسرم برام ی تیکه طلا ریز یا ی لوازم ارایش میخرید حالشون بد میشد با وجود اینکه وضع مالیشون اوکی هست الان یکساله حتی باردارم شدم ندیدمشون ارامش دارم خداروشکر بچه بدنیا هم بیاد بازم تصمیم ندارم برم تو جمعشون

I’m happy 😆