2777
2789

میخام شام بزارم🙂🙂

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

منم میخام

با ماستو سالا شیرازی و سیرترشی😪🤌🏽

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز داغ کن زیاد گوچه رنده شده یا خورد سیب زمینی خورد خورد باهم تف بده بعد برنجتو بریز اگر کمرنگ نمی‌خوری یکم رب بزن اگر گوجت زیاده آب بهش نبند بدون آب بزار با ترشی نوش جان کن

خدایا شکرت

پیازو سرخ کن بعدش گوشت چرخ کرده رو بریز و سرخ کن بهش زرد چوبه فلفل سیاه ادویه کاری و دارچین بزن من گاهی یکمم گوشت مرغم توش خورد میکنم بعدش بهش رب بزن یکم آب بریز درشو بزار بزار موادش یکم بپزه سیب زمینی ام نگینی خورد کن و سرخ کن برنجو آبکش کن لابه لا از مواد بریز اخر سرم میتونی زعفرون دم کرده بریزی 

با سویا درست میکنی یا گوشت چرخ کرده؟؟

چرخی 

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

برنج رو همزمان با سیب زمینی و گوجه و رب و زردچوبه و نمک بذارید با شعله متوسط بپزه وقتی آبش کاملا کشید دمکنی بذارید و زیرش رو کم کنید ما چون غذای تند دوست داریم فلفل قرمز هم میزنیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
پیازو سرخ کن بعدش گوشت چرخ کرده رو بریز و سرخ کن بهش زرد چوبه فلفل سیاه ادویه کاری و دارچین بزن من گ ...

کاری؟ بد نشه

زیره به گوشتت اضافه کن خوشمزش میکنه  گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز و ادویه و سیب زمینی و رب گوجه&n ...

زیره سبز ؟