2777
2789

پودر هورمونات رو بهم میزنه و فقط باعث میشه آب و چربی زیر پوستت جمع شه و باد کنی. سعی کن با تغذیه مناسب و ورزش وزنتو بیاری بالا. سالاد الویه، کباب و برنج ، بستنی ، ساندویچ تخم مرغ یه مدت مصرف کن نتیجشو میبینی. 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها توروخدا از هیچ مکملی  برای چاق شدن استفاده نکنین.دچار بیماریهایی میشین که دیگه قابل جبران نیست.توی ترکیبات همشونننن کورتون هست ،هر چقدر هم به دروغ بگن نیست.من این راهو رفتم و الان چندین ساله دچار بیماری هستم که خیچ دکتری نمیتونه درمان کنه😔😔

پونزده سال ؟!!!!😕 دخترم ، خواهرم ، شما هنوز سنی نداری که!

شما فقط غذاتو سر وقت بخور با حجم بیشتر ، آب زیاد بخور ، من به شما قول میدم وزنتون بالابره . آها ورزش کنید که مواد غذایی پخش شه تو کل بدن و ضمناً سوخت و ساز بدنتون بیشتر میشه . هر روز  زود پاشو صبونه کامل بخور ، ساعت ده تا یازده سه‌تا تخم‌مرغ آب‌پز کن و فقط سفیده‌شو بخور ، ساعت پنج عصر  دوسه تا سیب‌زمینی آب‌پز کن . من الکی این چیزا رو نگفتم ، سالها باشگاه میرم. اون پودرها رو دور بریزید اونها رو‌ .... ولش کن نمیگم با چی درست می‌کنن. ☺️🤭

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره!