2777
2789
عنوان

روبیکا

155 بازدید | 14 پست

بچه ها امروز یکم با همسرم بحث کردم ک چرا آنلاین هستی ولی جوابمو نمیدی؟ 

تا الان آخرین بازدیدش میزد چند دقیقه یا ساعت پیش الان نگاه کردم بعد اون بحث آخرین بازدیدش زده به تازگی! 

یعنی خودش آخرین بازدیدشو پنهون کرده؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

اره 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

اره عزیزم خودش پنهون کرده

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

خب گیر دادی بهش تغییر داده ، متاسفانه باید بهت بگم این روالو ادامه بدی مجبورش میکنی توی مسیر دروغکویی بهت بیفته

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.
خب گیر دادی بهش تغییر داده ، متاسفانه باید بهت بگم این روالو ادامه بدی مجبورش میکنی توی مسیر دروغکوی ...

گلم من بهش پیام دادم ک خوب شده یا نه مریض بود نگرانش شدم.. اونم دو سه بار آنلاین شد اما جواب نداد منم عصبی شدم 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
مشکل از منه ک نگرانش میشم و حالشو میپرسم 

امد خونه باهاش صحبت کن

مشکلتونو حل کنید عزیزم

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
گلم من بهش پیام دادم ک خوب شده یا نه مریض بود نگرانش شدم.. اونم دو سه بار آنلاین شد اما جواب نداد من ...

شاید سرش شلوغ بوده اصلا نگاه نکرده ، مردا مثل ما نیستن ،موقع کار حواسشون به کاره نه به روابط عاطفی و برعکس . شوهرمنم همین طوره ، پیوی من شده دفتر یادداشت اون؛ عکس زسیدهای واریزی ،خبرهای دست اول ، تبلیغات اموزش زبان میفرسته واسم 😂😂😂 یعنی یدونه پیام احساسی برام نمیفرسه عوضش وقتی بهش زنگ میزنم کلی قربون صدقه میره 

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.