یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️
میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
گلم من بهش پیام دادم ک خوب شده یا نه مریض بود نگرانش شدم.. اونم دو سه بار آنلاین شد اما جواب نداد من ...
شاید سرش شلوغ بوده اصلا نگاه نکرده ، مردا مثل ما نیستن ،موقع کار حواسشون به کاره نه به روابط عاطفی و برعکس . شوهرمنم همین طوره ، پیوی من شده دفتر یادداشت اون؛ عکس زسیدهای واریزی ،خبرهای دست اول ، تبلیغات اموزش زبان میفرسته واسم 😂😂😂 یعنی یدونه پیام احساسی برام نمیفرسه عوضش وقتی بهش زنگ میزنم کلی قربون صدقه میره
رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام سر بزنین.