2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فری دست خودم نیس دلم داره میترکه بخدا اره الان وضعیتم بهتر شده ماشین زمین با ی خونه ک بالا شهر رهنه ولی ب قران همش با سختی کشیدن با نخابیدن ولی همه میگن از خانوادمه جوری ک اونا شوهرمو راننده اژانسشون میدونن خودشونم باورشون شده دو سال دوتایی ارزو ی شام بیرون داشتیم تا شدیم این بازم داداشام فک میکنن ماشین ما زمینمون پول رهن خونه ارث باباشونه
دلم میگیره ک فری نمیبینن منی ک با تلاش خودم زندم ولی داداش سی سالم ک خرج همه جیش بابابامه عزیزه و حرفش برو داره دلم میگیره اک داداشم ی مانتو تنم ببینه نیش خند میزنه و میگه کجا حراجی بود یا بکه پولشو نگ میداشتی گوشت میخریدی عزت نفسی واسم نذاشتن ی کارکر ساعتی دو تومن واینمسته ک من با التماس کشیک میدادم تا دستم دراز نکنم ولی کسی منو نمیبینه
فری بخدا سپردم همشونو فقط بخدا بابت تنهاییم بابت بی کسیم ک با مریضی باید سرکار میرفتم خونه تمیز میکردم از داداشم ک میمومدن رو سرم پذیرای میکردم بابت همه چی