2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید من این برنامه رو دانلود کردم ولی یوگای صورت نمیدونم کدوم قسمتش میشه یکم کار کردن باهاش سخته میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم 

از غبغبم به شدت متنفرم و ازش خسته ام🤕

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید من این برنامه رو دانلود کردم ولی یوگای صورت نمیدونم کدوم قسمتش میشه یکم کار ...

سلام عزیزم من دیگه ندارم این برنامه رو اگه میشه اسکرین بفرستید بهتون بگم

Bored:/
سلام عزیزم من دیگه ندارم این برنامه رو اگه میشه اسکرین بفرستید بهتون بگم

عزیزم چند قسمت هست برنامش

براتون مقدور نیست نصبش کنید؟ اگر زحمت بکشید ممنون میشم خدا خیرتون بده❤️❤️

خیلی بهش نیاز دارم

عزیزم چند قسمت هست برنامش براتون مقدور نیست نصبش کنید؟ اگر زحمت بکشید ممنون میشم خدا خیرتون بده❤️❤️ ...

سلام خانم سعیده عزیز

اگر میخواید ورزشهای رفع غبغب رو پیدا کنید خیلی راحت میتونید توی یوتوب سرچ کنید...هزاران تا ویدیو هست که میتونید با اونا ورزش کنید و توی 5 روز تاثیر خودشون رو نشون میدن

https://youtu.be/RVTnQMtBGTU?si=JVgnFd2C21YlXJGr

اگر نتونستید لینک رو باز کنید میتونید سرچ کنید :  DOUBLE CHIN FAT & FACE LIFT

سلام گلم من برای لاغری غبغب و شکمم هایفو انجام دادم نتیجشم خیلی راضی بودم بدون جراحی کلی تاثیر داشت پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شمارشو میزارم کارش واقعا عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

سلام من رفع غبغب در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش آقای دکتر میلاد گندمی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️