2777
2789

سلام دوستان 

پسر 2 ساله ی من 20 روز پیش افتاد و پاش ضرب خورد  و بعد 5 دقیقه بلند شد اصلن انگار نه انگار دردی داره شروع کرد بازی  ولی لنگش داره  با همین پا هم بدو بدو میکنه و بازی و هیچ شکایتی نداره 

بردم دکتر عکس گرفت مشکلی نداشت 

آزمایش هم داد مشکلی نداشت  3 بار دکتر بردم 

من دیگه  دارم دیوونه میشم از نگرانی 

اصلن حالم خوب نیست 

انتظار داشتم بعد یه هفته خوب بشه 

ولی الان 3 هفته شده و خوب نشده 

راه رفتنش میبینم ته دلم خالی میشه.... 

تو اینترنت هم سرچ میکنم دیگه تا مرز سکته میرم 

دکتر گفت شاید میبینه نگرانی اینطوری میکنه چون بچه ها شیطونن 

و شایدم یاد گرفته اینجوری راه بره وبعدا  سرش میفته 

واقعن دیگه دارم خل میشم اصلن حالم خوب نیست..... 

خواهر شوهر منم ۲ سالشه از مبل پرید و دقیقا مثل پسر شما راحت راه میرفت ولی یکم میلنگید. عکس گرفتن چیزیش نبود ولی خوب نشد.. دکتر گفت صفحه رشد انگشتش ترک برداشته ولی چون ۲ سالشه و استخوناش نسبتا نرمه، توی عکس مشخص نیست... ۱۵ روز گچ گرفتن خوب شد خداروشکر

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من تو معاینه دکتر اصلن دردی نداشت  همه جای پاشو دکتر دست زد  اصلن هیچ دردی و نشونی ن ...

من خیلی نگرانم،میشه بگی بچت چیشد؟دخترمنم اینطوری شده بعد ۱هفته لنگ زدن بدون درد امروز درد داره دیروز دکتر کلی معاینه کرد درد نداشت،دارم از نگرانی میمیرم توروخدا جواب بده

..........
من خیلی نگرانم،میشه بگی بچت چیشد؟دخترمنم اینطوری شده بعد ۱هفته لنگ زدن بدون درد امروز درد داره دیروز ...

بعد یکماه نیم خوب شد 

ولی صدجا دکتر بردم 

دوبار عکس گرفتن 

یه هفته  سفکسیم و بروفن خورد 

عزیزم دختر منم خوب شد بعد از ۱۰روز،منم عکس گرفتم

خآنم میشه لطفا درخواستم و قبول کنید سوال دارم

دخترم پاش ضرب دیده خورده ب دوچرخه 

۳ ۴ روزه لنگ لنگان راه میره 

اما دست میزنم درد نداره

چیکار کنم؟ خوب شه 

خآنم میشه لطفا درخواستم و قبول کنید سوال دارم دخترم پاش ضرب دیده خورده ب دوچرخه  ۳ ۴ روزه لنگ ...

سلام عزیزم من عکسم گرفتم دکتر گفت ۳هفته دیگه تکرارش کن، ولی اومدم خونه رو پاش زرده تخم مرغ محلی وزردچوبه وچوب آزار قاطی کردم گذاشتم،بعدم با یه دستمال نخی نو بستمش تا صبح،سه بار اینکارو کردم خوب خوب شد ،ببین زرده وزرد چوبه بتنهایی هم خیلی خوبه 

..........
سلام عزیزم من عکسم گرفتم دکتر گفت ۳هفته دیگه تکرارش کن، ولی اومدم خونه رو پاش زرده تخم مرغ محلی وزرد ...

سلام عزیزم

خداروشکر بچه منم پاش خوب شد

خدارووووشکر 

واقعا آدم میمیره،و زنده میشه از استرس

من پماد خریدم واسش زدم خوب شد

بعد یکماه نیم خوب شد  ولی صدجا دکتر بردم  دوبار عکس گرفتن  یه هفته  سفکسیم و ...

سلام عزیزم دختر منم تو بازی ترومبولین پریده پاش ضربه دیده دکتر بردم عکسم انداخته شکستگی نداره، چهار دست و پا میره با زانو راه میره ولی وقتی بلند میشه که راه بره درد شدید داره نمیتونه شما چیکار کردید که خوب شد