2777
2789
عنوان

ضرب دیدگی پای بچه چند روز خوب میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8297 بازدید | 26 پست
سلام عزیزم دختر منم تو بازی ترومبولین پریده پاش ضربه دیده دکتر بردم عکسم انداخته شکستگی نداره، چهار ...

فقط استراحت کنه و صبوری کن ان شاللا زود خوب بشه بچه من 2ماه گذشت تا خوب شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر آن شالله بچه ها همیشه سلامت و شاد باشن

سلام عزیزم لطفا جواب منم بده تجربه ت برام مهمه

دخترم۱۲روز پیش خورد زمین سه سالشع عکس گرفتم کف سالمع  فقط سه چهارروز دردداشت زیاد الان دردنداره ولی میلنگ دکترم دیروز بردمش گفت زمان بده بهش... میترسم همینجور ....دور ازجونش

سلام عزیزم اگه عکس گرفتی مشکلی نیست پس دیگه نگران نباش طول میکشه تا خوب بشه بچه ی منم خیلی طول کشید

ممنونم  جواب دادی عزیزم.....امروز بردم دکتر گفتم 17روزرشده میلنگع دکتر گفت گاهی تا دوماه طول میکشه صبرکن....ولی هنوز میترسم مشکل عصب نباشه یوقت 

سلام عزیزم اگه عکس گرفتی مشکلی نیست پس دیگه نگران نباش طول میکشه تا خوب بشه بچه ی منم خیلی طول کشید

روز اول ضربه 29مرداد عکس گرفتیم سالم بود...زانو ب پایین...دکتر یادم گف نیاز ب عکس لگن نیست...الان دردنداره همچنان میلنگه انقد استرس دارم افسردع شدم...

شما نوشتی سفکسیم وبروفن خورد بچتون...دکتر ارتوپد ب بچع من چرا چیزی نداد پس

شما نوشتی سفکسیم وبروفن خورد بچتون...دکتر ارتوپد ب بچع من چرا چیزی نداد پس

سلام اگه پیامه منو میبینین لطفن جواب بدین

پسر تو خونه میدویید خورد زمین زیاد شدت نداشت...پاش درد گرف بعد دیگه درد نداشت الان چند روزه لنگ میزنه ..عکس گرفتم چیزی نبود ۲سالشه ..بچه شما خوب شد

سلام اگه پیامه منو میبینین لطفن جواب بدینپسر تو خونه میدویید خورد زمین زیاد شدت نداشت...پاش درد گرف ...

سلام عزیزم خداروشکر اره...من پیش بهترین دکتر بردم گفت گاهی تا سه ماه میلنگن...بمن گف ببرش بین بچه ها بیشتر اگ لنگید هم نگین بهش تا خودشو لوس نکنه