2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی

1209 بازدید | 6 پست

به درخواست دوستای تاپیک" کمی هم خودت رو دوست داشته باش"♥️ که مطالب رو گم نکنن  مطالب میزارم

برای شروع یک روتین چهار قلم از واجباته : ۱/شوینده ۲/تونر

۳/آبرسان ۴/ضد آفتاب 

بقیه اقلام و محصولات باتوجه به نیاز پوستی استفاده میشن که شما هدف تون از مراقبت از پوستتون چیه اون دوره روتین اون اقلام رو بهش اضافه میکنین 

مثلا روشن کنندگی یا ترمیم و تغذیه پوست یا کلاژن سازی و.. 

پنج تیپ پوستی به صورت کلی هست:۱/ خشک ۲/ چرب ۳/ حساس۴/مختلط ۵/عادی یا نرمال که مختلط خودش ریز میشه و به گروه های دیگه تقسیم میشه که واسه فهمیدنش شما باید یه مدت روتین پوستی تون رو به طور منظم انجام بدین تا واکنش پوستتون رو و نوع واقعی پوستتون رو بتونین دقیق تشخیص بدین 😍😍

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

چرخه شروع اینجوری هست که شما اول باید پوست رو پاکسازی کنین : شامل اینا میشه که به ترتیب می‌نویسم شوینده ⏪اسکراپ ⏪تخلیه جوش ها و بوخور گرم ⏪تونر 

(برای شستن و اسکراپ بهتر میتونین از فیس واش های شارژی یا دستی یا با اتوی صورت تخلیه جوش رو انجام بدین )

مرحله بعد مراقبتی هست : ماسک ⏪بوخور سرد ⏪ محصولات مراقبتی مناسبه نیاز ،شامل کرم ها سرم ها روغن ها منتها از رقیق ترین به غلیظ ترین محصول استفاده میکنین به فاصله پنج دقیقه (برای جذب بهتر میتونین با ماساژور سنگ جید یا همون درما رولر ماساژ بدین یا با دست تمیز به سطح پوستتون بزنین که من واسه محصولات رقیق ماساژور رو پیشنهاد میدم غلیظ هارو دست یا حتی محصول رو به پوست بزنین و با اتوی صورت که لرزش ایجاد می‌کنه کمک کنین به جذب بهتر )

مرحله آخر ضد آفتاب ☀️ 🦋♥️

☘️

خواهشاً برای پاکسازی و شستن از صابون به هر شکل و قیمتی استفاده نکنین روز هایی که از محصولات اسکراپی یا لایه بردار استفاده کردین حتی درحد سرم ویتامین سی ضد آفتاب رو فراموش نکنین

☘️روتین روزانه باید همه چی ملایم باشه اصلا مواد حس قرمزی و لایه برداری به پوست نده همه چی سطحی باشه چون هدف ترمیم و تغذیه ست 

هفتگی ما پوست رو فقط آماده میکنیم با انجام روتین که با روتین ماهانه دچار شوک فوری نشه  

برای ماهانه ما اجازه داریم خیلی ملایم پوست رو پاکسازی کنیم و لایه های مرده پوست رو تمیز کنیم ولی یه کم تخصصی تر چون هدف تمیز کردن عمقی و کلاژن سازی بیشتره 

☘️ از ماسک ها میتونیم خونگی روزانه استفاده کنیم مثلا کتان الوئه ورا ماست زرد چوبه قهوه میوه ها هرچی فقط حالت لایه برداری نباشه مغذی ترمیمی باشه آبرسانی کنه موردی نداره 

ماسک های صنعتی ما مجاز به استفاده هفتگی هستیم یک الی دوبار اما بازم فقط مغذی ترمیمی آبرسانی 

وگرنه اگه اون ماسک حالت اسکراپی و روشن کنندگی باشه اینو باید ماهانه داخل روتین گذاشت 

مثلا من روتین هفتگی رو جمعه ها انجام میدم به صورت کلی که ماسک شاملش هست ( آبرسان یا تغذیه کننده صنعتی)و سه شنبه که هنوز به روتین پوستی هفتگی نرسیدم ماسک صنعتی میزارم داخل برنامه روتین روزانه این میشه استفاده دوبار درهفته که مشکلی نداره 😍

☘️بوخور گرم که هممون بلدیم منتها باید با فاصله انجام بشه نه اینکه نزدیک نزدیک به بخار ها مثلا فاصله بیست بیست و پنج 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

☘️ استفاده از ماسک یا تخلیه جوش یا کلا پاکسازی سلول های مرده پوست باید سطح پوست مرطوب باشه حتما حتما  

هرروز باید آبرسانی بشه پوستتون حالا یا با ماسک یا کرم یا سرم به انتخاب خودتون آبرسان با مرطوب کننده فرق داره اینا دوتا محصول جدان که ما اشتباه میگیریم 😍آبرسان رقیقه جذب عمقی میشه فوری جذب میشه و تا ساعت ها من حس نرمی و لطافت دارم اما مرطوب کننده حس ماسیدگی میده فوری جذب نمیشه حس چربی میده انگار مثلا وازلین زدی به دستات بعد وقتی آب بهش میخوره قطرات آب مثل شبنم میمونن 😂(بهتر از این به ذهنم نرسید مثال بزنم همه مرطوب کننده های دنیا ببخشن) مرطوب کننده واسه زیر ساز یه کرم استفاده میشه ولی آبرسان برای لطافت و حس خشکی نداشتن 

☘️اگه من همه محصولات رو درست مناسب پوستم خریداری کردم اما باز پوست من واکنش میده اینه که یا تعادل چربی خشکی محصولات رو رعایت نکردم یا از بس محصولات مختلف زدم و پوستم اصلا بهش اکسیژن نرسیده اصلا استراحت نکرده همش درگیر محصولات بوده این واکنش رو نشون داده چون وقتی ما محصولات رو به عنوان روتین استفاده میکنیم بازم باید ساعاتی از شبانه روز سطح پوست عاری از همه چی باشه این زمان دادن خیلی مهمه♥️🍯♥️🍯

فردا نوع سرم یا ماده های تخصصی درمانی رو که هر کدوم به منظوری استفاده میشه میزارم که با اینا قاطی نشه اون وقت دیگه دستتون میاد که چی رو بسته به نیاز شخصی بخرین و داخل محصولات مراقبتی روتین قرار بدین ببخشید که امکان تگ همه رو نداشتم 🍯🙈♥️ فقط خانوما شماره صفحه رو هممون حفظ کنیم دوستامون پرسیدن بگیم 😍چون اینجا تعداد صفحات بالاست بتونن استفاده کنن 🍯♥️

ترکیبات محصولات مراقبتی برای نیاز های پوستی  تخصصی:

ویتامین c +ویتامین e ⏪ افزایش کلاژن

ویتامین c + نیاسینامید ⏪صافی و درخشندگی پوست

پپتید+ رتینول ⏪جوانسازی

ضدآفتاب+ ویتامین c ⏪افزایش محافظت پوست

هیالورونیک اسید+ رتینول ⏪ پر کردن پوست

این ترکیبات داخل محصولات مراقبتی باشن به منظور اون نتیجه ای که میدن و نوشتم  قدرت کارایی رو بالا میبرن😍اما اگه مثلا خواستین هیالورونیک اسید … ویتامین e … یا هر کدوم از موارد بالا رو مستقیما دراختیار پوستتون به صورت تکی قرار بدین به شکل سرم  داخل داروخونه موجودن💕

سلام 💕💕☀️☀️

مو های رنگ شده و آسیب دیده : قبلا باهم راجب  روغن های مو صحبت کردیم که روغن ها باید ترکیب و تعادل طبعی واسشون رعایت بشه مناسب فصل مثلا اگه من پنج تا روغن رو ترکیب میکنم واسه مو اگه پوست کف سرم چربه سه تا رو طبع سرد میخرم دو تا رو طبع گرم چون طبع گرم ها احساس چربی و  گریس رو بیشتر میدن  اما لازمه و قابل حذف نیستن همینطور برعکس اگه من پوست کف سرم خشکه پنج تا روغن رو ترکیب میکنم سه تا طبع گرم دوتا طبع سرد  روغن هارو باید به ساقه زد مگه در مواردی که شما میخواین جلوی ریزش مو رو بگیرین یا پیاز مو  رو تقویت کنین قبلا انواع روغن هارو دسته بندی طبعی نام بردیم که چیا هستن اما  متاسفانه داخل تاپیک گم شد 😥که کدوم صفحه بود 🙈🙉🙊با سرچ  هر روغن طبعش و کارایی  رو میشه فهمید..

امروز راجب مو های رنگ شده ی  آسیب دیده چندتا شامپو رو میگم اما انتخاب با خودتون چون کیفیت همشون بین بهتر و بهترینه  :

کلا باید نوع  بدون سولفات با کارایی تقویت کننده مغزی کننده و ترمیمی  رو مدنظر داشته باشین 💋♥️

شامپو تاپ شاپ . شامپو محافظت مو face dox .شامپو تقویت کننده سان سیرو .شامپو ژوت .شامپو زی موی. Stemcell

🍀 واسه استفاده از روغن مناسب این  نوع مو باید یک روز حداقل روغن رو روی مو گذاشت  

🍀همیشه  آبکشی و شستن موها نتیجه عکس میده یعنی باید هروقت موهاتون چربه حموم برین نه هرروز و هرشب

🍀شامپو رو مستقیما به مو نزنین اول کف که شد بعد قرار بدین روی مو

🍀من خودم کلا واسه شامپو زدن اول با شامپو بچه یا شامپو بدون سولفات معمولی موهامو میشورم بعد شامپو  درمانی رو بار دوم آبکشی میزنم  بعضی از این شامپو ها زمان  استفاده دارن که پشت جلد نوشته شده حتما حواستون باشه اول موها تمیز بعد شامپو درمانی واسه هر مورد آسیب مویی

☀️♥️☀️ یه چند وقت دیگه تخصصی تر راجب همه  موارد حرف میزنیم 💕☀️💕

سلام به همگی دوستان عزیزم 💕💕این چندتا ماسک رو داخل آموزشگاه دیدم که بعد از شیو کردن واسه بستر سازی میکاپ انجام میدن : اولیش :یک قاشق ژل آلوئه ورا.یک قاشق غذا خوری آرد برنج .یک قاشق ماست رو خوب مخلوط میکنن که حالت فرنی مانند بشه بعد به پوست میزنن و یه نایلون فریزر رو از وسط جدا میکنن روی صورت میکشن نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه : این ماسک واسه آبرسانی قوی پوست هست همینطور پوست هایی که لکه های  هاله مانندقرمز دارن همینطور پوست هایی که میکاپ و لوازم آرایش بهش آسیب زده .

💕💕💕💕

ماسک بعدی : یک قاشق ماست یک قاشق عسل . یک قاشق گلاب .یک عدد زرده تخم مرغ ( که من زرده تخم مرغ رو پیشنهاد نمیکنم بخاطر وجود سالمونلا میتونین همون پودر تخم کتان رو اضافه کنین ) و نصف قاشق خاک رس . و چند قطره آبلیمو : این ماسک واسه کسایی هست که پوست افتاده دارن یا منافذ باز دارن یا وقتی که آرایش میکنن بعد از یه مدت کرم روی پوست حالت بریده بریده یا به اصطلاح ماسیده میگیره اینم مدت زمان نیم تا ۴۵

💕💕💕💕

ماسک بعدی واسه مو هست : گیاه رزماری  و نعنا رو از عطاری بخرید مثل دمنوش درستش کنین و داخل ظرف اسپری بریزین بعد به موهاتون اسپری کنین واسه رشد مو

💕💕💕💕💕