2789
عنوان

رشته پزشکی

280 بازدید | 28 پست

معدلم خوب بود و میتونستم تجربی بخونم ولی خب نشد و حسابداری میخونم و الان دوازدهمم

ازمون سراسری واسه تیر ماه هست و میخوام که کنکور برای رشته تجربی بدم ولی خب همه میگن سخته و نمیتونی و زمان زیادی نداری 

اما خب میدونم که اگه اصولی بخونم میشه 

حالا از شما کمک میخوام اونم اینکه چه کتاب هایی رو باید بخونم و واسه تست زدن از چند تا منبع استفاده کنم 

روزی چند ساعت درس بخونم خوبه 

اگه تجربه ای دارید باهام در میون بزارید ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آسی من دانشجو پزشکی ام من از 7ونیم صبح شروع میکردم تا یک ونیم شب 12 شام میخوردم میرفتم تا 1ونیم و 1ونیم میخوابیدم تا 7ونیم صبحانه ام ساعت 10

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

عزیزم اینجا هرکی یه چیزی میگه و بهتره با مشاور تحصیلی صحبت کنی بعد اینکه بعید بدونم بتونی درسارو جمع کنی و کنکورتو خوب بدی مگه بمونی برا سال بعدش چون تو هیچ اشنایی با شیمی و زیست نداری گلم.به هر حال موفق باشی دوست خوبم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

برو مشاور بگیر و برنامه واست بنویسه ما چی بگیم 

من باشم میگم تاملند خوبه ولی خب فیلماشون زیاده الان ک وقت نمیکنی ببینی 

کلاسای نکته و تستشون از چهارده فروردین شروع میشه ولی همیشه میگن کسایی ک صفرن نیان ب دردشون نمیخوره 

کتابای خیلی سبز خوبه واسه درس ریاضی هم مهروماه

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸