2777
2789
عنوان

رشته پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 28 پست
آسی من دانشجو پزشکی ام من از 7ونیم صبح شروع میکردم تا یک ونیم شب 12 شام میخوردم میرفتم تا 1ونیم و 1و ...

عزیز لطفا طرز خوندتو بگو تا استفاده کنیم 

چطور از هفت صب تا یک شب بدون استراحت میخوندی

سال دوازدهم قبول شدی یا پشت موندی 

از چند سال قبل شروع کرده بودی ممنون

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
عزیز لطفا طرز خوندتو بگو تا استفاده کنیم  چطور از هفت صب تا یک شب بدون استراحت میخوندی سال دو ...

بدون استراحت که نه هر دو ساعت 20 دقیقه استراحت میکردم از سال دهم شروع کردم و سال دوازدهمم قبول شدم پشت کنکور نموندم و بر خلاف خیلیا فرزانگان نبودم 

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیز لطفا طرز خوندتو بگو تا استفاده کنیم  چطور از هفت صب تا یک شب بدون استراحت میخوندی سال دو ...

البته یه تیم مشاوره ای خفن از اصفهان بود که نصف رتبه های زیر هزار کار اینا بود مشاور من یک آقا شد که هر روز صبح بهم مشاوره میداد بعد من ماز هم میرفتم و خیلی کمکم کرد چون اینقدر قشنگ توضیحمیدادن و قشنگ یاد میگرفتم که امتحانا و کنکور برام آب خوردن شده بود ما مدرسمونم چون عادی بود و درسخون نبودن بیشتر تعطیل بود یا اگرم باز بود تدریسای چرتی ذاشت مدیرمونم دید المپیاد ریاضی مقام آوردم و زرنگم گذاشت نیام مدرسه به جز امتحانات ترم و یک جلسه در طول هفته و میتونم بگم فقط خودم خوندم و خودم کلاسا و استادا و آزمونای ماز عالیههه همچنین تیم مشاوره و خودمممم

بازم سوالی داشتی در خدمتم

ممنون از توضیحاتت راستش من باید بعدازظهر بخابم مشکلم اینه بدونه خاب بعدازظهر نمیتونم انرژی داشته باشم عصر و غروب و شب سردرد میگیرم 

اینو چیکار کنم

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
ممنون از توضیحاتت راستش من باید بعدازظهر بخابم مشکلم اینه بدونه خاب بعدازظهر نمیتونم انرژی داشته باش ...

هرکی یه مدلی داره عزیزم نمیشه بگم نخواب که سعی کن تایمشو کمتر کنی مثلا اگه دو ساعت میخوابی کن یک ساعت

همینطوری خیلی دور از دسترس به نظر میرسه پزشکی فردوسی مشهد برای من

برای چی دور من از عیدم زدم از شب یلدام زدم نامزدیمو بهم زدم خواستگارام رو پروندم تنها تو خونه صب تا شب دریغ از یک رفیق و دوست بعدم من خودم مشهدیم برام چیز عجیبی نبود و هدفمم بود

برای چی دور من از عیدم زدم از شب یلدام زدم نامزدیمو بهم زدم خواستگارام رو پروندم تنها تو خونه صب تا ...

والا منم از صبح تا شب خونه ام

هیچ تعطیلی ای نداشتم

اما باز هنوز با اینکه مشاورم و مامانم براین باورن که صددرصد امسال میشه

من خودم خیلی خیلی به خودم شک دارم

والا منم از صبح تا شب خونه ام هیچ تعطیلی ای نداشتم اما باز هنوز با اینکه مشاورم و مامانم براین باو ...

عزیزم همین سایت اتلاف وقته اگر هم برای استراحته نباید بیای سر گوشی من آخر شب یک ربع قبل خواب چک میکردم