2777
2789
عنوان

مبل جهیزیه+عکس

401 بازدید | 22 پست

وای توروخدا بگین این مبل مناسبه یا نه

تختشو هست و من برای جهیزیه میخوام البته با ترکیب رنگ دیگه ای 

یه سریا میگم تختشو خراب میشه یه سریا میگن بزرگه و...

ترکیب ۸نفره(۳+۳+۱+۱)بگیرم یا ترکیب هفت نفره(۱+۱+۲+۳)

خونمو هنوز نگرفتم و قراره از ۶۰متر به بالا بگیرم تا ۷۰متر

و اینکه نگین بعد از خرید خونه بگیر چون قیمتا زود می‌رن بالا😩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تختخواب شو واسه اینکه خودتون روش خوابید شنیدم خوب نیست و تشکش فرو میره که منطقیه... ولی اگه گااااهی مهمون میاد بخوابه خوبه فک کنم. اگه هزینشو مشکل ندار البته.

یه سری تختخواب شو هستش که مبل ۳ نفره تخواب میشه به ان صورت که پشتی مبل میخوابه، یعنی جای دو نفر درمیاد که یکی روی تکیه گاه مبل بخوابه یکی روی نشیمن. شندم اینا بهتره از اونایی که باید زور بزنی دربیاری از جاش. نمیدونم البته.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

به نظرم مبلا براى اون متراژ كه ميگين خيلى بزرگن. تختخوابشو هم كه باشه خب بايد جا باشه بازشون كنى!! 

اينا براى خونه هاى با سالنهاى بزرگ مناسبن.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
تختخواب شو واسه اینکه خودتون روش خوابید شنیدم خوب نیست و تشکش فرو میره که منطقیه... ولی اگه گااااهی ...

صرفا بخاطر تختشو بودند نمیخوام بخاطر ظاهرش میخوام حالا گاهی فیلم میبینه همسرم بخواد دراز بکشه روش ولی الان مشکلم طرحشه بعضیا میگن بزرگه 

به نظرم مبلا براى اون متراژ كه ميگين خيلى بزرگن. تختخوابشو هم كه باشه خب بايد جا باشه بازشون كن ...

نه اونقدر بزرگ نمیشه مثل یه تخته‌ای،عکس دوم رو تو همون لینک نگاه کن گلم

صرفا بخاطر تختشو بودند نمیخوام بخاطر ظاهرش میخوام حالا گاهی فیلم میبینه همسرم بخواد دراز بکشه روش ول ...

خونه رو هنوز نگرفتید که دقیقا هالتو اندازه بزنی؟ ابعاد مبلم دقیق بدونی قشنگ مشخص کنی که چقد جاتو میگیره. 

جسارتا قیمتش جند؟ منم دارم جهیزیه میخرم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)