خیلی دودلم نمیدونم چه انتخابی کنم این مبل تخت شو هست و ما هنوز خونه رو نگرفتیم و درنظرمون خونه 60متر تا80متر قراره بگیریم بنظرتون چطوره؟بزرگ نیست؟تختشو خراب نمیشه؟خونه رو تنگ نمیکنه؟هشت نفره است دوتا سه نفره و دوتا تک نفره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️
و اینکه بنظرتون کوسن هاشو سورمه ای بگیرم یا سبز و نقره ای(پولکی)یه کوسن ساده سبز و یه کوسن پولکی نقره ای
و سوال دوم اینکه طوسی کمرنگ و پررنگ میخوام نظرتون اینه که تک نفره ها طوسی پررنگ باشه بقیه کمرنگ یا یک سه نفره پررنگ باشه بقیه کمرنگ ترکیب دوتا سه نفره و دوتا تک نفره هست