سلام خانما من تا حالا پول تو بانک نبستم که ماه به ماه سود بیاد..از شما که تجربه دارین میخواستم بپرسم اگه من مثلا ۱۰ تومن بزارم از ماه دیگه مثلا ۲۰۰ هزار سود میده؟اگه ماه دیگه ۵ تومن بزارم روش سودش همون موقع بیشتر میشه؟ به این حسابا چی میگن بگم چه حسابی میخوام باز کنم...چقدر سود میدن؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
حساب روزشمار باید باز کنی فک کنم و اینکه الان واسه ۱۰ میلیون شده ۱۹۰ هزار اونم سالانه ک اصلا ب پول دست نزنی و حسابت بسته هست نه پول اضافه کنی نه برداری ولی روزشمار سودش کمتره فک کنم ب ۱۰۰ برسه
بلد نیستم اصن...ینی یکسال نمیتونم برداشت کنم؟میتونم ماه به ماه اضافه کنم؟۶ ماهه داره هی برم تمدید؟
نه برداشت کنی کسر میکنن از پولت مگه موعدش برسه و یکسال گذشته باشه
خورد خوردم بذاری گشادیشون میاد بندازن رو همون یه سپرده دیگه باز میکنن همینجوری کلی کاغذ میدن بعت:/
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺