2789
عنوان

تقصیر کی بود

271 بازدید | 32 پست

اگ شوهرتون پررو باشه بیاد شهر شما ب بهانه زندگی 

بعد همش خانواده شو دعوت کنه چون زندگی خودتون نابسامان هست(وسایل جهازم خونه خودم نبردم و خونه اجاره ای داشتیم رهن و اجاره رو مامانم داد شوهرم هرجا ب نفعشه قهر میکرد بار زندگی رو مینداخت رو دوشم مثلا زمان اسباب کشی ها واس همین جهازم نبردم خونم تو کارتن موند همش)

مهمونا رو ببرین طبقه خالی خونه مامانتون 

بعد اگ یبار جاری بیاد با چنتا بچه بعدش مادرپدر و خواهرش بعد سریع خواهردیگش با بچه هاش بیان 

خواهرمجردش انقد پررو بود گفت بگیم پسردایی هم با دوستاش اینجان(توشهرما) بیان 

بعد ک رفتن 

باز بعد دوماه بگه بابام داداشم و خواهرم میخان بیان ب مادرت بگو (خواهر مجردش ک متولد ۵۷ و داداشش اونیک زنش یبارم منو پاگشا نکرده هیچ چنبار توهین و متلک انداخته قهر بودیم)

مادرتون بگه ن من دیگ پول ندارم خونه خودتونم نتونین اصلا ن موادغذایی داشتم چنتا وسیله دست دو یخچال و فرش داشتیم 

چکار میکردین ؟منم گفتم ببر هتل اونرمان ارزون بود شبی ۱۵۰تومن بود واس ۳نفر

مامانم گفت جلوی شوهرتو بگیر نیاره منم مانع شدم ولی لج کردن اومدن 

بعد مامانم یواشکی اینارو برده خونه خودش همون طبقه ولی بهم نگفته 

سال ۹۸بعد این قضیه شوهرم خ باهام بد شد یکماه بعد کلا قهر کرد رفت خونه مجردی گرفت البته با چنتا افغان حاشیه شهر

بعد ۳سالم الان داره طلاق میده حالا مامانم پارسال ینی ۱۴۰۰بهن کفته ک اونا رو برده خونش

الان از مامانتون شاکی میشدین یا شوهره یا هردو 

مامانم ک میخاست ببره خونش چرا بمن نگفت منو زبون کوتاه و آدم بده کرد ؟

به درد زندگی نمیخوره، راستش اصلا متنتو تا آخر نخوندم

فردا پس فردام میای تاپیک میزنی شوهرم فلانه بهمانه مادر شوهرم اینجوریه خواهرشوهرم اونجوریه

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای ازدست مامانت که مثل عصر حجر وادارت کرد به ازدواج الان هم تو باید خوشحال باشی که داره طلاقت میده با مردی که زنش رو رها میکنه ومیره همخونه ی چندنفر دیگه میشه نباید زندگی کنی 

وای ازدست مامانت که مثل عصر حجر وادارت کرد به ازدواج الان هم تو باید خوشحال باشی که داره طلاقت میده ...

آره بخدا یکسال زیر ی سقف بودیم همش سرش تو گوشی حرف نمیزد فقط،متلک و بهانه گیری و قهر 

وقتی خودش پیشنهاد طلاق توافقی داد گفتم باشه گفت همچی ببخش گفتم باشه باز گفت باید بهم پول بدی 

منم هزار ندادم ک رفت قهر 

الان خداروشکر خودش داره طلاق میده چون نقشه داشت ک با تمکین اذیتم کنه تمکینش رد شده باز رفته خونه رو معرفی کرده ب دادگاه کارشناس رد کرد همون خونه حاشیه شهر رو 

دید ب نفقه محکوم شده دیگ داره طلاق میده ک نفقه نده هرچند قسطای نفقم الان ۶ماهه عقب افتاده نمیده 

حکم جلب دارم ولی کجا برم دنبالش ؟خانوادشم بدتر از خودش حتی شرمنده هم نیستن 

گذشته سیاه و خواهر و مادرت رو فراموش کن گل ، مگه شما روانشناسی نمی‌خونی ، بچسب به درست ، به عنوان یه روانشناس خوب تو شهر بزرگ میتونی یه زندگی عالی برای خودت بسازی ، گذشته رو فراموش کن ، رو آینده تمرکز کن

گذشته سیاه و خواهر و مادرت رو فراموش کن گل ، مگه شما روانشناسی نمی‌خونی ، بچسب به درست ، به عنوان یه ...

هنوز ترم دو هستم 

اصلا اومدم روانشناسی ک بتونم ب خودم کمکی کنم 

با حرفتون موافقم ولی خ سخته اینهمه سختی بهش فکر نمیکنم ولی گاهی میاد تو ذهنم

کاش میشد این اتفاقات نیفتاده بود 💔

ن تموم شده داریم طلاق میگیریم 

شکرت خدایا... مرسی خواهرم

خوشبخت شی ایشالا، به ازدواج فکر نکن فعلا

مستقل باش عشق و حال کن

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️
گذشته سیاه و خواهر و مادرت رو فراموش کن گل ، مگه شما روانشناسی نمی‌خونی ، بچسب به درست ، به عنوان یه ...

درسته 

این ترم معدلم ۱۸شد ترم قبلم ۱۸ونیم 

ایشالا از این روزها بگذرم آینده ام بهتر باشه❤️

شکرت خدایا... مرسی خواهرم خوشبخت شی ایشالا، به ازدواج فکر نکن فعلا مستقل باش عشق و حال کن

۳۶سالمه دلم میخاست ی خانواده تشکیل بدم برعکس مامانم 

مادر خوبی بشم بچه هامو ب جون هم نندازم باهم مهربون باشن 

سنم داره میره بالا چهره ام خوبه ولی شانس ندارم الان هرکی میاد جلو مامانمو میبینه 

اگ مستقل بشم از مامانم 

چجوری ازدواج کنم ک طرف با مامانم هیچ تماسی نداشته باشه 

مشاور گفت باید با خانوادت کات کامل کنی بری اونسر شهر تنها زندگی کنی واس ازدواج گفتم گفت بیارش پیشم مشاور آقاست گفت اگ دیدم باشعور و خوبه باهاش ازدواج کنی 

حرفهاش درسته ولی نمیدونم چرا ترس دارم از تنهایی از اینک کلا برم واس همیشه 

جامعه دید بدی داره ب زنی ک تنها زندگی کنه؟اگ هیچ خلافی نکنه سرش تو زندگی خودش باشع و اهل هیچی نباشه امیدی هست؟

ابجی اگه نتونن جلبش کنن به سود تو هست چون حکم قاضی به سودت تموم میشه

خودش داره طلاق میده الان محکوم ب همچی شده نفقه و مهریه و اجرت المثل ولی میدونه ک نمیده چون فراریه من چ میدونم کدوم شهر میره یبار گفت بهت میگم رفتم بندر عباس ولی واقعا میرم تهران میخای از کجا پیدام کنی 

۳۶سالمه دلم میخاست ی خانواده تشکیل بدم برعکس مامانم  مادر خوبی بشم بچه هامو ب جون هم نندازم با ...

مگه قراره به دید جامعه زندگی کنی؟ کاملا کات کن راست میگه طرف 

نمیدونم شرایطت چیه، اگه نمیتونی تحملشون کنی ولشون کن

مستقل باش دختر، ایشالا راهت باز میشه و یه آدم مناسب برای ازدواج پیدا میکنی

قرار نیست که حتما ازدواج کنی

مگه قراره به دید جامعه زندگی کنی؟ کاملا کات کن راست میگه طرف  نمیدونم شرایطت چیه، اگه نمیتونی ...

ممنونم‌ اگ دلت خواست برام دعا کن زندگیم سروسامون بگیره 🌷ممنون میشم