2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

987 بازدید | 31 پست

سلام خانوما بیمه تکمیلی پارسیان کسی داشته سقف دارو میزنه ۲ ملیون برای سالیانه است یا ماهیانه میدونید هزینه ای آمپول انکسوپارین تو بارداری تو تقریبا میده یا نه اطلاعی ندارم تازه شدیم من تو بارداری باید هر روز ۶۰۰۰ بزنم انکوسوپارین نمیدونم کامل میده یا نصف تازه ۲ملیون برايه چیه یعنی کلا تو یه سال فقط دو ملیون پول دارو میده  

امپول انوكسپارين و قتي دكترت برات ثبت كنه ماهانه سهميه داري و خود بيمه پايه ت هم شامل ميشه و مبلغي كمي بايد پرداخت كني ،شما داروخانه اي برو كه طرف قرار با با پارسيان باشه تا همون مبلغ باقي مانده هم برات مسر كنه و نخواي پول بدي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امپول انوكسپارين و قتي دكترت برات ثبت كنه ماهانه سهميه داري و خود بيمه پايه ت هم شامل ميشه و مبلغي ك ...

عزیرم ماهی نزدیک به ۱۲۰۰ چند ماه پیش با تامین اجتماعی عادی الان تکمیلی شدم منتها دارو ها هم خیلی گرون تر شده حتما خیلی بیشتر شده ولی میخواستم بدونم اصلا بشه ۱۸۰۰ چیزی از این ۱۸۰۰ که من ماهی پرداخت میکنم و این بیمه تکمیلی میده آمپول شاملش میشه 

اگر هم طرف قرارداد با پارسيان نبود فاكتور بگير ببر بيمه پولت بهت بدن

از داروخانه بگیرم تامین اجتماعی عادی هم هستم بابت اونم کم میکنن یعنی باقی مانده که من ماهیانه یک و خورده ای میدم تکمیلی چیزیش و پرداخت میکنه ؟

حالا ميگي سقف دو تومنه برام عجيبه اخه دو تومن براي يكسال كم هست مگر اينكه قراردادتون ضعيف باشه

همون ضعیف یعنی چی ماهیانه ۲۰۰ تومن از من ۲۰۰ تومن از شوهرم کم میکنن برای تکمیلی 

از داروخانه بگیرم تامین اجتماعی عادی هم هستم بابت اونم کم میکنن یعنی باقی مانده که من ماهیانه یک و خ ...

بله فاكتورت مهر شده از داروخانه بگير و اگر نسخه اي كه از اسناد پزشكي تاييد شده هم داشتي و بردي داروخانه يه كپي ازش بگير همونم ضميمه كن

اي واي با بيمه تامين اجتماعي ميشه ١/٢٠٠اخه چخبره ،،!!!!!!من خودم مي زدم تو بارداري فك كنم چهل تومن ب ...

اره عزیزم تازه بارداری ام ۷ ماهه بچه دنیا اومد نموند اون همه هزینه زایمان زودرس داشتم دوباره اقدام کردم منتها تکمیلی کردم گفتم تو هزینه ها بهتر بشه چون انسولین و کلی خرج دارم حاملگی یه شدت پر خرج و یه عالمه سونو گرافی و تو زایمانم تا هفت ماه ۴۰ ملیون خرج کردم آخرم بچه نموند فقط سه هفته بیمارستان بودم به خاطر این چشمم ترسید گفتم تکمیلی بشیم حداقل یه مقداری از،هزینه هارو بیمه بده 

بله فاكتورت مهر شده از داروخانه بگير و اگر نسخه اي كه از اسناد پزشكي تاييد شده هم داشتي و بردي داروخ ...

نسخه الکترونیکی میدن الان عزیزم همون مهر داروخانه جواب میده؟؟؟

شما فاكتور بگير حتما و ببر ان شالله بيشتر هست سقف شما ،و اينكه ماهي دويست كم هست ،ما ماهي ٣٥٠كم ميكن ...

اخه همینه کاش برای ماهم بیشتر بود پس اینطور که شما میگید بیمه اشون ضعیف هست سقف دندون پزشکیشون هم ۳ ملیونه فکر نکنم زیاد بتونم تو دارو حساب باز کنم