2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 31 پست
اخه همینه کاش برای ماهم بیشتر بود پس اینطور که شما میگید بیمه اشون ضعیف هست سقف دندون پزشکیشون هم ۳ ...

خوب درسته همون سالانه هست وقتي سقف دندانپزشكيت سه تومنه دارو هم همونه كه فرموديد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صحيحه پس داروخانه قبلش نميگه بهت ببر نسخه ت تاييد كن؟؟؟

نه اولین باره حامله بشم تو اقدامم میخوام برم بگیرم به محض مثبت شدن باید ار همون روز آمپول هامو بزنم خواستم بپرسم ببینم چیکار کنم تازه به ماهه تکمیلی شدیم اصلا در رابطه اش نمیدونستم 

خوب اول برو داروخانه اي كه طرف قرار دادبا پارسيان باشه اونجا قبل اينكه داروهات بهت بده ميگه كه نياز داري ايا نسخه ت تاييد بشه يا نه ،اگر نياز به تاييد نبود همونجا داروهات ميده و پول هم نياز نيست بدي

دوستم البرز بود خيلي راضي بود 

اره فکر کنم پارسیان خوب نباشه زیاد حالا باز تو سونو گرافی و غربالگری و آزمایش اینا خوبه راستی یه سوال دیگه گلم بیمارستان دولتی بریم ازمایش بخوایم بدیم باز تکمیلی قبول میکنه هزینه هاشو بده یا فقط این خصوصی ها باید داد چون من دکترم بیمارستان دولتی هست کلا احتمال داره بعد سرکلاژ از سه ماه تا ۹ ماه و بستری بشم خواستم ببینم اونجا هم تعلق میگیره 

مممنونم عزیزم 

برا بارداری ک زایمان زود رس داشتی سرکلاژ کن 

منم مثل شما دوقلو هام 28 هفته بدنیا اومدن 3 هفته بیمارستان بودم و نماندن 

حامله ک شدم بیمه پارسیان بودم انوکساپارین هم زدم فقط سرکلاژ کردم 37 هفته بدنیا اومد و الان خوابه پسرم 

استراحت مطلق خونه مامانم

پول آمپولام هم آخر کار سقفش تموم شد کسی نداد باقیست رو ولی ویزیت دندون آزمایش دارو همه رو میدن تا سقفش

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

برا بارداری ک زایمان زود رس داشتی سرکلاژ کن  منم مثل شما دوقلو هام 28 هفته بدنیا اومدن 3 هفته ...

مرسی عزیزم حتما دکتر گفته باید سرکلاژ کنم منم ۲۷ هفته به دنیا اومد یه شب موند پسرم   

برا بارداری ک زایمان زود رس داشتی سرکلاژ کن  منم مثل شما دوقلو هام 28 هفته بدنیا اومدن 3 هفته ...

بعد گلم یه سوال شرمنده میپرسم توروخدا مم خیلی میترسم سرکلاژ کنم برای دستشویی من گاهی یبوست دل درد های سندروم روده ی تحریک پذیر میگیرم اصلا عذاب وجدان از الان که حامله نشوم داره داغونم میکنه گاهی با دارو هم باید این درد و فشار و تحمل کنم بعد سرکلاژ،میتونم راحت دستشویی کنم یا اصلا نباید فشار بدم در حد معمولی منظورمه ببخشید سوال کردم فقط چون شما تجربه داشتید پرسیدم و چه کارهایی انجام ندم بعد سرکلاژ

بعد گلم یه سوال شرمنده میپرسم توروخدا مم خیلی میترسم سرکلاژ کنم برای دستشویی من گاهی یبوست دل درد ها ...

من دهانه رحمم سر دوقلو ها 27 م بود دکترمصدق گف 25 باشه میدوزند ندوخت کار سنگین کردم بدنیا اومدن سزارین 

من ناباروری داشتم باید درمان میکردم تا باردار بشم دارو خوردم بعدی سقط شد بعدش قید بچه رو زدم رفتم لیزر بواسیر کردم تو همون پاکی ک لیزر کردم حامله شدم یعنی همون ماه 

باردار ک شدم دکتر شربت انجیر برام نوشت میخوردم کاهو روغن زیتون و ... 

14 هفته با سرویکس 30 سرکلاژ شدم صبح زود ناشتا رفتم اتاق عمل بیهوشی بود بعد بهوش اومدم فقط لکه بینی داشتم نماز نشسته ای 

تو اتاق خصوصی بودم دستشویی بغل تختم با ویلچر میرفتم فردا ظهرش مرخص شدم رو صندلی دراز کشید خوابیدم تا خونه قبل عمل هم انوکساپارین قطع کردند 

بعدش آمپول پروژسترون چند تا زدم تو خونه گفت کوچکترین درد داشتی باید بیای بعد انوکساپارین ادامه دادم چند روز ب زایمان هپارین شروع کرد بعدش قطع کرد 

اصلا نیاید عفونت بگیری درد نباید شکم داشته باشی لکه بینی هم بعد چند روز قطع شد تو خونه مادرم رو تخت میخوابیدم فقط برا دستشویی فرنگی یواش یواش میرفتم نماز هم نشسته ای میخوندم ش.ور.ت هم گفت پا نکن عفونت نگیرم یه روز درمیون هم حمام بودم 5 دقیقه بخاطر عفونت هفته ای یه بار هم پروژسترون میزدم 

با تکمیلی پارسیان بیمارستان خصوصی سال 99 نهصد ت دادم سرکلاژ 

دولتی هم رایگان بود  

بعد 2 ماه ب بدنیا اومدنش تکمیلی البرز شدم سزارینم تو خصوصی با وجود عکس شاسی ک رایگان دادن برا بچه و کلی دیزاین دیگه و آمبولانسی شدن بچه ک مستقیم بعد بدنیا اومدن بردندش آن آی سی یو بیمارستان دولتی همش پارسال شد 1500

من دهانه رحمم سر دوقلو ها 27 م بود دکترمصدق گف 25 باشه میدوزند ندوخت کار سنگین کردم بدنیا اومدن سزار ...

دکتر مصدق نه منظورم دکترم .اشتباه تایپی بود 

2 ماه قبل از بدنیا اومدنش بیمه البرز شدیم

اینا اشتباه نوشتم 

دشمنت شرمنده عزیزم منم مشکلم بواسیر یبوست بود ناشتا آب گرم میخوردم و .. دیگه مراعات کردم با طب سنتی گذراندم بارداری رو

دکتر مصدق نه منظورم دکترم .اشتباه تایپی بود  2 ماه قبل از بدنیا اومدنش بیمه البرز شدیم اینا ا ...

الهی خیر ببینی عزیزم منو خیلی دعا کن منم نازایی داشتم و بل هزار بدبختی باردار میشم توروخدا دعام کن منم به آرزوم برسم