من دهانه رحمم سر دوقلو ها 27 م بود دکترمصدق گف 25 باشه میدوزند ندوخت کار سنگین کردم بدنیا اومدن سزارین
من ناباروری داشتم باید درمان میکردم تا باردار بشم دارو خوردم بعدی سقط شد بعدش قید بچه رو زدم رفتم لیزر بواسیر کردم تو همون پاکی ک لیزر کردم حامله شدم یعنی همون ماه
باردار ک شدم دکتر شربت انجیر برام نوشت میخوردم کاهو روغن زیتون و ...
14 هفته با سرویکس 30 سرکلاژ شدم صبح زود ناشتا رفتم اتاق عمل بیهوشی بود بعد بهوش اومدم فقط لکه بینی داشتم نماز نشسته ای
تو اتاق خصوصی بودم دستشویی بغل تختم با ویلچر میرفتم فردا ظهرش مرخص شدم رو صندلی دراز کشید خوابیدم تا خونه قبل عمل هم انوکساپارین قطع کردند
بعدش آمپول پروژسترون چند تا زدم تو خونه گفت کوچکترین درد داشتی باید بیای بعد انوکساپارین ادامه دادم چند روز ب زایمان هپارین شروع کرد بعدش قطع کرد
اصلا نیاید عفونت بگیری درد نباید شکم داشته باشی لکه بینی هم بعد چند روز قطع شد تو خونه مادرم رو تخت میخوابیدم فقط برا دستشویی فرنگی یواش یواش میرفتم نماز هم نشسته ای میخوندم ش.ور.ت هم گفت پا نکن عفونت نگیرم یه روز درمیون هم حمام بودم 5 دقیقه بخاطر عفونت هفته ای یه بار هم پروژسترون میزدم
با تکمیلی پارسیان بیمارستان خصوصی سال 99 نهصد ت دادم سرکلاژ
دولتی هم رایگان بود
بعد 2 ماه ب بدنیا اومدنش تکمیلی البرز شدم سزارینم تو خصوصی با وجود عکس شاسی ک رایگان دادن برا بچه و کلی دیزاین دیگه و آمبولانسی شدن بچه ک مستقیم بعد بدنیا اومدن بردندش آن آی سی یو بیمارستان دولتی همش پارسال شد 1500