2777
2789
عنوان

ساعت ۴ صبحه و هلوووگایززززز🥲😂

188 بازدید | 33 پست

چند تا سوال دارم که اصلا مربوط به هم نیستن😂

هر کدومو میتونستین جواب بدین ، ممنون میشم 🤍

1_بی خوابی رو چجور درمان کنیم ؟

۲_میخوام برای شکم و پهلو حلقه ی ورزشی (ژله دار) بخرم ، ولی شنیدم کمر درد میاره و باعث میشه قاعدگی پر دردی داشته باشی ، درسته؟ 

۳_من میرم کتابخونه به مدت طولانی چی ببرم بخورم ، غذا ببرم سرد میشه! 

۴_یه فیلم راجب یه دختر شجاع یا مستقل یا جنگجو و .. که محشر باشه معرفی کنید .

5_چطور برنانه ریزی کنیم و متعهد باشیم بهش ؟

۶_شده یه نذری کنید و ازش حاجت بگیرید یا شنیده باشید ؟

۷_من ۱۸ سالمه و میخوام قدم بلند شه ، بنظر شما میشه؟ باید چیکار کرد؟

۸_مرسی که تا اینجا خوندی ممنون میشم که جواب بدی ، قلب❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه ی اسی

بچه ها اگر عروسی یا مجلسی قراره برید و هنوز لباس نخریدید بیاید* تایپک اخرم*مدل لباس و شنیون و میکاپتون رو براتون میفرستم

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....

اگ‌درمانشو بلد بودم تا الان ت سایت چ غلطی میکردم سید

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

جواب سوالات همه تو تبلیغ ماهواره س سلطان 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی
جواب سوال اولو فهمیدی به منم بگو:/♡

توم‌ فهمیدی برا من بگو یک کلاغ چهل کلاغ 😂😂😂

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
خوابم میاد  باااای گاااایز

عشقم هنوز بیداری 😂😂

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
اره من تازه گشنم شده میخوام برم نون و پنیر و گوجه بخورم🤣

حیحیح‌ برا منم فاتحه بفرس گشنمه