2789
عنوان

من ناحق میگم؟

616 بازدید | 7 پست

شوهر من برای مادر و پدرش خونه خریده؛ خانواده‌اش به ویژه مادرش خیلی من رو ازار دادن اما باز هم من مخالفتی نکردم

اما حالا که بحث به‌نام زدن شده خیلی راضی نیستم

امدم اینجا گفتم

بیشتر ‌کاربرها گفتن شوهرت وظیفه‌اش رو انجام میده اما الان نگاه می‌کنم میبینم خودشون از خانواده شوهرشون هزینه عروسی و خرید خونه میخوان یا بابت اینکه شوهرشون یه گوشی برای مادرش خریده میان کلی نق میزنن بعد نوبت من که میشه میگن شوهرت وظیفه‌اش رو انجام داده

خداییش حق با من هست یا نه؟

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

والا حق با توعه تو نی نی سایت میان میگن شوهرم ب مامانش زیاد سر میزه ب حرفش گوش میکنه بغلش کرد بوسش کرد براش خرید میکنه و...حالا خونه خریدن واسه شوهر شما شد وظیفه عجبا من ک همیشه میگم مردی م ب فکر خونوادش نباشه اصن مرد زندگی نیس میگم چرا کمک کردن خوبه بخصوص اک وضعش خوب یاشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا حق با توعه تو نی نی سایت میان میگن شوهرم ب مامانش زیاد سر میزه ب حرفش گوش میکنه بغلش کرد بوسش ک ...

اصلاً امروز پست یکی از کسانی که خیلی نصیحتم می‌کرد رو دیدم مغزم سوت کشید از این همه پارادوکس

کارت به نظرات نباشه اون چیزی ک تو توش زندگی میکنی و اون آدما رو ما ها ک نمیبینیم و نمی‌شناسیم  ...

میدونی یه وقت‌هایی آدم نیاز داره همین آدم‌های بی‌طرفی که نمیشناسنش نظر بدن

من الان اگر به خانواده و دوستام بگم میگن حق با تو هست.

خانواده شوهرم هم میگن حق با ما هست

ولی یه غریبه میتونه یه قضاوت عادلانه داشته باشه