2777
2789

دولتی من عمل کردم ۱۸۰ تومن‌.. خصوصی ۱۰ میلیون به بالا

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم امسال عمل کردی بدون دفترچه یا نه

بادفترچه تامین اجتماعی،بیمارستان شریعتی تهران

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
عملش چه جوری بود اذیتی گلم

نه اصلا اذیت نداشتم بیهوش بودم ،عمل سبک و راحتیه 

بیهوش میکنن چیزی متوجه نمیشی 

اگه فقط هیسترو داشته باشی که بعدش هیچ مشکلی نداری من چون با هیسترو سپتوم رحمم رو برداشتم بعدش کمی خونریزی داشتم

خدایا این بار صحیح و سلامت و به وقتش بغل بگیرمش🙏
عزیزم شرایط بعد عمل چجوریه؟ادم خودش از پس کاراش برمیاد از اولش؟ شما واسه چه مشکلی عمل کردی؟

من سپتوم داشتم همراه هم نذاشتن بیاد تنها بودم 

نیازیم به همراه نیس واقعا چون عمل خیلی راحتیه 

من سپتوم داشتم همراه هم نذاشتن بیاد تنها بودم  نیازیم به همراه نیس واقعا چون عمل خیلی راحتیه&n ...

منم سپتوم دارم ..تا الان باردار نشدم که ببینم میتونم نگه دارم یا نه...شما سقط کرد

ولی میگن بعد عمل احتمال چسبندگی بالاست ترسیدم 

شما چند وقته عمل کردی؟الان اقدام کردی برا بچه؟

منم سپتوم دارم ..تا الان باردار نشدم که ببینم میتونم نگه دارم یا نه...شما سقط کرد ولی میگن بعد عمل ...

بله بخاطر سپتوم تو ۱۸هفته کیسه آبم پاره شد و پسرمو ازدست دادم،اصلا همچین ریسکی نکن اول عمل کن اگه منم مشکلمو زودتر میدونستم اول درمان میکردم بعد باردار میشدم 

سقط خیلی بده خیلیییییی و اینکه مجبور بشی خودت با قرص بچه صحیح و سالمت رو سقط کنی بدتر😔 

من ۲۱دی عمل کردم فردا قراره برم پیش دکترم ببینم کی میتونم اقدام کنم

بله بخاطر سپتوم تو ۱۸هفته کیسه آبم پاره شد و پسرمو ازدست دادم،اصلا همچین ریسکی نکن اول عمل کن اگه من ...

منم تازه فهمیدم یعنی دو سه روز پیش عکس رنگی انداختم احتمالش مطرح شده حالا دکترم گفت برو عکس سه بعدی بنداز بببنم نیاز به عمل هست یا نه🤕

شما اندازه اش چقدر بود؟

منم تازه فهمیدم یعنی دو سه روز پیش عکس رنگی انداختم احتمالش مطرح شده حالا دکترم گفت برو عکس سه بعدی ...

منم عکس رنگی انداختم متوجه شدم بعدم تو سونو سه بعدی زده بود ۱سانت،دکترم موقع عمل گفت تا نیمه رحمت بود

منم عکس رنگی انداختم متوجه شدم بعدم تو سونو سه بعدی زده بود ۱سانت،دکترم موقع عمل گفت تا نیمه ر ...

سلام گلم منم رحمم سپتوم داره خيلي مترسم عمل كنمو رحم دستكاري بشه 

ن سقط داشتم ن بارداري

٢سال اقدامم

وميشه راهنمايي كني شرايط عملت چجور بوده؟!واقعا راضي بودي