2777
2789

من ۷ ۸ روزی هست قرص میخورم و دکتر گفت از روز ۵ شروع کن .من ب شدت حالم بده و میخوام قطع کنم اگه قطع کنم چی میشه؟و ی رابطه بدون جلوگیری داشتم متاسفانه .و دکتر گفت دو هفته اول جلوگیری کن .حالا چیکار کنم اورژانسی بخورم ؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگه یک دفعه قطع کنی پریود میشی من که این مدلیم

بعد چ مدت پریود میشی مثل همیشه؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یک دفعه قطع کنی پریود میشی من که این مدلیم

من خیلی حالم بد کرده‌ قلبم سرم درد میکنه

منم دارم برای جلوگیری از پریودم قرص میخورم🙃

من موندم چیکار کنم امشب بخورم یا ن .حالم بشدت بده از طرفی تازه دو هفته از پریودم گذشته

بعضی ها همینطوری میشن مامان من حالت تهوع میگیره ولی من اصلا هیچیم نمیشه اگه خیلی حالت بده قطعش کن اس ...

کاش حالت تهوع تنها قلبم درد می‌کنه سرم گیج میره کلا.دزو سپتیز. قطع کنم سریع پریود میشم؟

من موندم چیکار کنم امشب بخورم یا ن .حالم بشدت بده از طرفی تازه دو هفته از پریودم گذشته

ال دی میخوری دیگه 

منم روز اول خیلی حالم بد بود و حالت تهوع داشتم

ولی روزای بد خوب شدم

کاش حالت تهوع تنها قلبم درد می‌کنه سرم گیج میره کلا.دزو سپتیز. قطع کنم سریع پریود میشم؟

قرص سیبل هم خیلی خوبه اونو امتحان کن شاید به اون واکنش ندی.بستگی به بدنت داره من خودم بعد یکی دو روز پریود میشم

ال دی میخوری دیگه  منم روز اول خیلی حالم بد بود و حالت تهوع داشتم ولی روزای بد خوب شدم

ببخش عزیزم شما متاهلی .اگه رابطه بدون مراقبت داشته باشی قبل دو هفته اول این قرص تاثیر داره؟یا باید اورژانسی بخورم؟

ببخش عزیزم شما متاهلی .اگه رابطه بدون مراقبت داشته باشی قبل دو هفته اول این قرص تاثیر داره؟یا باید ا ...

نه تاثیرنداره .تقریبا ماه اول تاثیری نداره . برو توفکر اورژانسی اونم اگر امشب بوده رابطت طولش نده

parasoo1989@
نه تاثیرنداره .تقریبا ماه اول تاثیری نداره . برو توفکر اورژانسی اونم اگر امشب بوده رابطت طولش نده

ممنون عزیزم .ن امشب نبوده تا ۳ روز تاثیر نداره یعنی؟  

دوقولو کوچیک دارم

ممنون عزیزم .ن امشب نبوده تا ۳ روز تاثیر نداره یعنی؟     دوقولو کوچیک دارم

فک نکنم. دیر اقدام کردی چرا. بعدم اگراین ال دی اذیتت میکنه مدلای دیگه هس اونارو و بهت بده. منم خیلی ساله میخورم

parasoo1989@