2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر کسیو زیر سر داره؟

314 بازدید | 20 پست

اول از همه بگم کراشم یا کلا شخص احساسی زندگی من نیست..اما از آدمای تاثیر گذاره زندگیمه..

امروز صبح تو اینستا یه پست گذاشته بود...دانشگاه شهر دور درس میخونه....بعد از پسرای فامیل یکیشون کامنت گذاشته بودن ک چقدر خوشتیبی و و اینا...بعد اینم گفته بود به خدا برگردم میام یه ماچ گندت میکنم🙁😹

اونم گفته بود برو فلانی(دقیقا همینطوری گفته بود فلانی) رو ماچ کن🙁...بعدم این ایموجی خنده گذاشته بود...به نظرتون دخی مخی زیر سرشه؟😹😹

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیگه تابلو که داره یکی را بین خودشون پسراس میدونن خاسته  بگه بخندن

بدجور لو رفتت...این پسرا چ سرخوشن ها...قشنگ تو کامنتا لو  دادن😹😹 

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
آره دیگه معلومه با هم شوخی دارن و  اون طرف هم قضیه را میدونسته لوش داد بیچاره را 😂

این خیلی بچه مثبت بودش ها میگن قیافه غلط اندازه اینه..😹 البته شاید در حد کراش باشه نمیدونم...ولی انتظار نداشتم به دخترا فک کنه این مدلی ک حتی پسرای فامیلم بدونن😹😹

این خیلی بچه مثبت بودش ها میگن قیافه غلط اندازه اینه..😹 البته شاید در حد کراش باشه نمیدونم...ولی ان ...

تو این دوره زمونه حتی اون مثبتها هم 

دیگه دارن کسی را حتی شده یکی را 

در حد کراش اما واقعا از رو قیافه نمیشع قضاوت کرد چون اون مثبتها گاهی بدترن🤨