باغ_انگور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5097 عنوان خانمای خیاط 100 بازدید | 11 پست سلام دوستان این مدل چقدر پارچه لازم دارهزیریش سارافونه حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد. 1401/11/21 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باغ_انگور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5097 میخوام ببینم همون یه قده یا بیشتر حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
باغ_انگور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5097 فک کردم میخوای چرخ خیاطی بفروشی 😂😂😂 حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خیاط_سایت عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1509 برای پارچه مشکی یک قد بالاتنه از سرشانه تا پایین برا سفید از سرشانه تا کمر و برای آستینشم از استخوان سرشانه تا همونجایی که میخوای قد آستینت باشه حدود پنج تا ده سانت به هر متراژ پارچه ای که گرفتی اضافه کن برای جادرز ها
باغ_انگور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5097 برای پارچه مشکی یک قد بالاتنه از سرشانه تا پایین برا سفید از سرشانه تا کمر و برای آستینشم از ... یعنی گشادی لباس از یه قد درمیاد؟لازم نیست دوقدبگیرم؟ حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خیاط_سایت عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1509 عه عزیزم سفیده کیمونوعه حواسم نبود همون یه قد از سرشانه تا کمر کافیه
باغ_انگور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5097 عه عزیزم سفیده کیمونوعه حواسم نبود همون یه قد از سرشانه تا کمر کافیه ممنون عزیزم حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خیاط_سایت عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1509 یعنی گشادی لباس از یه قد درمیاد؟ لازم نیست دوقدبگیرم؟ تو عکس دقیق متوجه نمیشم چقد گشاده؟یعنی در حدی هست که توش راحتی کاملا؟اگه خیلی گشاده آره دو قد بگیر ولی من اینجوری میبینم زیریه عادیه یعنی اندازه اس فقط دامنش یکم فونهولی سفیده کیمونوعه پارچه عرض زیر ۱/۵نگیرین برا سفیده
باغ_انگور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5097 تو عکس دقیق متوجه نمیشم چقد گشاده؟ یعنی در حدی هست که توش راحتی کاملا؟ اگه خیلی گشاده آره دو قد بگ ... حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
باغ_انگور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5097 تو عکس دقیق متوجه نمیشم چقد گشاده؟ یعنی در حدی هست که توش راحتی کاملا؟ اگه خیلی گشاده آره دو قد بگ ... زیریه اینه حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.