بچه من خیلی بدبخت کلا در ماه ۱۰ روز مثل آدم زندگی میکنم وشادم متاسفانه دو هفته قبل از پریودی جوری بهم میریزم که فکر خودکشی میکنم گریه میکنم نا امیدی از تخت از صبح تکون نخوردم به همه میپرم بخدا میگم خودمو بکشم راحت شم فقط ۱۰ روز آخه مثل آدم میتونم یه نفس بکشم هیچ راهیم مثل اینکه نیست😔🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا آنقدر حالم بده که نمیتونم تکون بخورم اگه این کار رو میتونستم پاشم کتاب بخونم که غمی نداشتم همین ...
ببین خودت داری با حرفایی که به خودت میزنی حستو تقویت میکنی که مفید نیستی و بی ارزشی و از این حرفا،یکم به خودت اعتماد داشته باش یکم خودتو دوست داشته باش،چرا فک میکنی بی ارزشی؟وقتی که بین اینهمه انسان خدا تورو تک آفریده،یکم فک کن کجای دنیا کسی پیدا میشه که اثر انگشتش شبیه تو باشه؟پس ببین تو چقد فوق العاده ای که هیشکی مث تو پیدا نمیشه🥰رو خودت کار کن که بتونی حساتو کنترل کنی،بتونی هرروز بهتر از دیروزت باشی،مثلا اگه دیروز ۱۰بار عصبانی شدی،سعی کن امروز۹بار عصبانی بشی،کم کم رو خودت تسلط پیدا میکنی و زندگی معنی دیگه میده برات🥰
حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️