2777
2789
عنوان

داغونم

125 بازدید | 12 پست

بچه من خیلی بدبخت کلا در ماه ۱۰ روز مثل آدم زندگی میکنم وشادم متاسفانه دو هفته قبل از پریودی جوری بهم میریزم که فکر خودکشی میکنم گریه میکنم نا امیدی از تخت از صبح تکون نخوردم به همه میپرم بخدا میگم خودمو بکشم راحت شم فقط ۱۰ روز آخه مثل آدم میتونم یه نفس بکشم هیچ راهیم مثل اینکه نیست😔🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش میگن افسردگی دوران پریودی،اکثرا دخترا همینجوری میشن،

ولی مال تو خیلی شدیده،به درونت نگا کن ببین ریشه اینهمه حس های بدت چیه؟و سعی کن برطرفش کنی اونو

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
اگه میدونستم واسه چیه که دیگه مشکل نداشتم

مشکلت اینه سردرگمی و خودتو هنوز نمیشناسی،سعی کنی اگه میتونی کتابای خودشناسی،انگیزشی بخونی اینجوری بهتر میشی

مشکلت اینه سردرگمی و خودتو هنوز نمیشناسی،سعی کنی اگه میتونی کتابای خودشناسی،انگیزشی بخونی اینجوری به ...

بخدا آنقدر حالم بده که نمیتونم تکون بخورم اگه این کار رو میتونستم پاشم کتاب بخونم که غمی نداشتم همین الان کلی گریه کردم که من مفید نیستم حالم افتضاح 

ورزش ویتامین دی تغذیه خوب دوری از استرس و...

اگر جواب نداد ویتاگنوس و هزارتا داروی خوب دیگه کافیه یه بار بری پیش یه ماما یا دکتر 

ببخشید ولی درد بی درمون نیست که اینجوری نوشتی 

بخدا آنقدر حالم بده که نمیتونم تکون بخورم اگه این کار رو میتونستم پاشم کتاب بخونم که غمی نداشتم همین ...

ببین خودت داری با حرفایی که به خودت میزنی حستو تقویت میکنی که مفید نیستی و بی ارزشی و از این حرفا،یکم به خودت اعتماد داشته باش یکم خودتو دوست داشته باش،چرا فک میکنی بی ارزشی؟وقتی که بین اینهمه انسان خدا تورو تک آفریده،یکم فک کن کجای دنیا کسی پیدا میشه که اثر انگشتش شبیه تو باشه؟پس ببین تو چقد فوق العاده ای که هیشکی مث تو پیدا نمیشه🥰رو خودت کار کن که بتونی حساتو کنترل کنی،بتونی هرروز بهتر از دیروزت باشی،مثلا اگه دیروز ۱۰بار عصبانی شدی،سعی کن امروز۹بار عصبانی بشی،کم کم رو خودت تسلط پیدا میکنی و زندگی معنی دیگه میده برات🥰

ورزش ویتامین دی تغذیه خوب دوری از استرس و... اگر جواب نداد ویتاگنوس و هزارتا داروی خوب دیگه کافیه ی ...

باشگاه میرم انواع ویتامین میخورم چکاب کامل دادم هیچ مشکلی ندارم دکتر مغر و اعصاب رفتم مشاور رفتم جواب نمیده واقعا درد بی درمونه دوست دارم بمیرررم