2777
2789
عنوان

دوستان بیاید گچ بینیمو برداشتم

344 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها خیلی دلهره داشتم عمل کنم بالاخره بعد از ۶ سال عمل کردم بینیم عقابی بود افتادگی و غوزو پایینش پهن بود گچشو که برداشت دیدم خیلی خشکل شده 

مدلش همینجوری میمونه و فقط ورمش مبخابه یا نه مدلشم عوص میشه به مرور؟

در کل نگرانم که یهو بینیم تغییر نکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عوض ک اگه کاری ب کارش نداشته باشی  ضربه اینا نخوره اوکیه

ورم هم اگر بکنه ب مرور میخابه فقط چن وقت یبار حتما معاینه برو ک بعدها مشکلی پیش نیاد

مبارکت باشه ب خوشی نفس بکشی😂

چی بگم والا

سلام عزیزم به سلامتی مبارکت باشه

نه عزیزم تازه هر جی بگذره بهترم میشه مامانم عمل کرده الان یک ساله هر چی میگذشت بهتر میشد

منم میخوام عمل کنم سخت بود عملتون؟اذیت نشدین؟

بزار سریع که منتظرم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند