2777
2789
عنوان

کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 26 پست
شما ی شاخه گلم میگیرفتی اون اقا باید بی شعور بازی در نمیاورد اولا این حقو ب داداش بیشعورتر از خودش ن ...

اره بعد من‌یه کلمه‌ادرس محل کارش که‌ارتشه خواستم واسه تحقیقات یهو این رفتار زشتو کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن خیلی ناراحت شدم برات ردش کن بره این هنوز طرز حرف زدنم بلد نیس

من تازه ۶ ماه‌بود‌از نامزدم‌فهمیدم معتاده جدا شدم این که اومد دیدم‌ ،اوکیه قبولش کردم ولی اینم‌این شکلی شد

من تازه ۶ ماه‌بود‌از نامزدم‌فهمیدم معتاده جدا شدم این که اومد دیدم‌ ،اوکیه قبولش کردم ولی اینم‌این ش ...

بهتر نیست بزارین یه مدت بگذره دستتون تو جیب خودتون بره یکم از لحاظ فکری و روحی بهتر بشین بعدفکر ازدواج کنید حیف بخواید خودتون درگیر همچین افرادی کنید

بهتر نیست بزارین یه مدت بگذره دستتون تو جیب خودتون بره یکم از لحاظ فکری و روحی بهتر بشین بعدفکر ازدو ...

من کار خوبی داشتم این گیر داد محیط مردونس نرو برو جایی که خانم هست

اره بعد من‌یه کلمه‌ادرس محل کارش که‌ارتشه خواستم واسه تحقیقات یهو این رفتار زشتو کرد

حس میکنم قصدش جدی نیس ک سر این مسئله دعوا راه انداخت.بازم خواهرانه میگم میدونم دل بستی اما بیشتر فکرکن واقعا زندگی شوخی نیس ممکنه بارها و بارها خوردت کنه سر این قضیه یا چیزای دیگه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
حس میکنم قصدش جدی نیس ک سر این مسئله دعوا راه انداخت.بازم خواهرانه میگم میدونم دل بستی اما بیشتر فکر ...

اره خیلی حالم بد هرکی میاد تو زندگیم دیوونه اس دیگه‌واقعا به نظرم تنها باشم بهتره

اره خیلی حالم بد هرکی میاد تو زندگیم دیوونه اس دیگه‌واقعا به نظرم تنها باشم بهتره

انشاالله ی بخت خوب نصیبت میشه و ی ادمی مناسب میاد داخل زندگیت و باتمام وجود دوست خواهد داشت

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

نمیدونم چرا حس میکنم ادم بی فرهنگی هست دهن بین هست 

ب جای تشکر اومده اینو زده. حداقل نمیگفت اشغال فقط میگفت من اینجور کادوهارو دوس ندارم

بهتره اگر میخواین باهاش بمونید بیشتر تحقیق کنید چون انگار خیلی سخته زندگی باهاش