2777
2789
عنوان

کادو

367 بازدید | 26 پست

sepide:

سلام میشع به من یه مشورت بدید لطفا خیلی ناراحتم با یه اقایی خاستگارمه آشنا شدم برای ولنتاین براش هدیه گرفتم یه دستبند چرم که یه روش طلاس

با شکلات و ماگ و نزدیک۲ و خورده ای هزینه کردم

ایشون برام ساعت گرفته نزدیک۵ تومن امروز به من میگه برام آشغال گرفتی

و دلمو شکوند گفت برادرم دیده گفته تو ساعت گرفتی اون آشغال گرفته برات.

به نظرتون چی کار کنم تازه من سرکار نذاشت دیگه برم و درآمدی ندارم

خیلی خیلی خیلی خیلی بیشعوره ردش کن بره همین که نمی‌ذاره کار کنی معلوم بیشعوره خودتو بد بخت نکن مرتیک ...

میگه از این به بعد حواست باشه که من‌رکم خوب کادو بگیری از خودم اصلا پول بگیر،

رفته لباس خریده که به برادرش الکی بگه‌اونارم گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تو ک باحرف داداشت کار منو بی ارزش کردی همون برو با داداشت بمون و برات کادوهای باارزش بگیره.مگه اسب پیش کشی دندونشو میشمرن چ توقعی دارن ک حتما باید هزینه ای ک میکنن برابرباشه؟اینجوریشو ندیده بودم تو زندگیم بخواد کاری کنه و هم وزن  همون کار رو ازت بخواد دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بگو تو ک باحرف داداشت کار منو بی ارزش کردی همون برو با داداشت بمون و برات کادوهای باارزش بگیره.مگه ا ...

اخه من که درآمدی ندارم نمیدونم به نظرتون این‌دستبند چرما که روش طلاس بد؟

اخه من که درآمدی ندارم نمیدونم به نظرتون این‌دستبند چرما که روش طلاس بد؟

شما ی شاخه گلم میگیرفتی اون اقا باید بی شعور بازی در نمیاورد اولا این حقو ب داداش بیشعورتر از خودش نمیداد ک دخالت کنه دوما نباید حرف داداشسو ب شما میزد.راجب تصمیمت بیشتر فکر کن همه وی دوسداشتن نیس واقعا ک حس میکنم طرفتم دهن بینه و بعدها سر این رفتارا عذاب میکشی 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بنظرم یکم بیشتر در مورد این اقا فکر کن، اینجوریم که میگه رکه، احتمالا از این به بعد قراره زیاد ناراح ...

خیلی ناراحتم واقعا نمیدونم چی کار کنم بهش گفتم ادرس بده برات پیک کنم میگه نه دوستم‌نداری وگرنه کات نمیکردی عذر خواهی الکیم کرد‌ولی گفتم فایده نداره