مهتااااااااااااااااااااااااااااااااااااابببببببببببببببببببب..راضی ای؟ این برای بار هزارمه که میپرسم و احتمالا نمیبینییییییی
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من 3 ساله عمل کردم. تا الان که خدا رو شکر مشکلی نداشتم و راضی هستم من تا 2 ماه آرایش نکردم. دیدم بعد از 15 روز کامل کامل شد. اگه بعد عید بذاری عمل کنی برات بهتره.
نه ولی دوستم تهرانه...سر کار میره.....اینترنت بازی میکنه به زندگیش میرسه دیدش خوب شده ولی هنوز کمی تاری دید داره