2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا میدونید چیا باعث سرطان لعنتی میشن که پیشگیری کنیم؟

ببین اولا ژنتیکی هست... دوست من مامانش داره خودشم داره.. یه دوست دیگم باباش داشت خواهرشم مبتلا شد..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مادرم سرطان رحم گرفت متاستاز نداده بود رحم و تخمدان رو تخلیه کردن ولی امبولی ریه کرد.۲۴بهمن سالگردشه ...

روحشون شاد.. روز جمعه هست یادشون کردی براشون فاتحه میخونم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ببین اولا ژنتیکی هست... دوست من مامانش داره خودشم داره.. یه دوست دیگم باباش داشت خواهرشم مبتلا شد..

آره ژنتیکو شنیدم ولی همشون ژنتیکی نیستند که مثلا تنوع غذایی و غذای سالم خودش باعث نابودی سرطان در مراحل اولیه هست

پسر برادر شوهرم ۲۲ سالشه سرطان ریه داره همه جای بدنشون درگیر کرده..یک غده بزرگ هم رو‌ قلبشه..دکترا به جاریم گفتن تا دو سال بیشتر زنده نیست😔

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔